consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

De 1 an mama a inceput sa vorbeasca singura. Sustine ca e o persoana care i se baga in minte si vorbeste cu ea, o controleaza.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua.am un caz in familie ciudat sa zic asa…e vorba de mama are 46 de ani si de 1 an de zile a inceput sa vorbeasca singura asta face si acum in mom.de fata,ea sustine ca e o persoana care i se baga in minte si vorbeste cu ea,o controleaza,ea s-a indragostit de pers respectiva acum 9 ani,a inceput la fostul iei loc de munca aceasta iubire secreta si tacuta din mintea iei,o obsesie probabil,si de 1 an si-a dat demisia si lucreaza in alta parte,dar de cand nu il mai vede (fiind in acelasi loc de munca) a inceput sa vb singura,pretinzand ca vb cu el,ca i sa bagat in minte si o controleaza,se cearta,il injura,spune ca o poate atinge si poate fii prezent in casa cu noi.tatal meu nu stie ce sa zica…zice ca a inebunit.are si momente in care e linistita dar in rest zambeste singura(cred ca vb cu el atunci) sau mimeaza cum vorbeste,nu e atenta la niciunu in casa cand vb cu ea in mom.in care e cu pers.aia in minte.ce imi recomandati?multumesc
 • Elena Sachelarie
  Elena Sachelarie Buna ziua! Este necesar un consult psihiatric, cat mai curand!
 • Diana Perte
  Diana Perte Consult psihiatric, urgent!
 • Bondoc Gabriella
  Bondoc Gabriella Episod psihotice probabil! Necesita evaluare psihiatrica urgenta. Probabil împotriva voinței ei
 • Monica Enescu
  Monica Enescu Există tratament psihiatric care poate face ca acea voce sa dispară, însă e necesar sa ajungeți cu mama la un medic psihiatru (puteți merge chiar cu trimitere de la medicul de familie). Numai bine!
 • Roxana Maria
  Roxana Maria Din pacate, problema mamei dvs este grava, deorece a trecut f mult timp de cand are acest comportament, si..totusi, nu a luat nimeni nici o masura. Doar din descriere, ma pot gandi la schizofrenie, dar, e nevoie de evaluarea unui medic psihiatru si neaparat, de medicatie.. !! Am vazut persoane avand acest diagnostic, care, cu tratament, aveau o viata mai buna. Ideea este ca, ceea ce pare o ” bolboroseala, cearta imaginara” pt pacient, este o reala suferinta, efectiv, traieste ceea ce isi imagineaza. Gasiti un mod de a fi consultata de un psihiatru, este imperios necesar si pt mama dvs, dar si pt cei din familie.. Poate deveni un pericol pt ea, sau pt familie, dar, cu medicatia adecvata, cu supraveghere periodica, puteti evita.
 • Raulea Loredana
  Multumesc pt recomandari.se pare ca nu vrea de buna voie sa mearga la medic…in acest caz am sa chem ambulanta…


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed