consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in alta tara, am o fetita de 6 luni si inca ne luptam cu colicii… plansete, urlete…, eu sunt singura, nu am nici un ajutor, sotul e la munca. Nu mai rezist si de multe ori zbier la ea si nu ma pot controla. In copilaria mea am crescut in urlete si tipete. Nu vreau sa fac la fel.

Terapeuti.ro 8:32am Nov 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua as avea mare nevoie se sfatul dvs,am o fetita de 6 luni inca ne luptam cu colici sa zic asa,plansete urlete eu suny singura nu am nici un ajutor sotul e la munca si cu mare durere in suflet ca zic ca nu ami rezist,nu mai suport sa aud ca plange si de multe ori zbier la ea si nu ma pot controla imi pare nespus de rau dupa…,dar nu stiu cum sa ma abtin.Si ma gandesc ca asta poate are si ceva cu,copilaria mea am crescut in urlete si tipete.Nu vreau sa fac la fel sa nu ma intelegeti gresit imi iubesc copilu doar ca simt ca nu mai pot uneori.As fi consultat de mult un terapeut dar nu pot pt ca sunt in alta tara si nu prea inteleg tot deci am nevoie de sfatul dvs cum sa fac sa ma controlez?va multumesc din suflet


Botezat-Antonescu Radu 8:36am Nov 9
aveti nevoie de sustinere… de o alta persoana ca re sa va preia din activitati pt a va putea odihni. Este bine ca realizati ce se intampla insa poate in situatia data, daca nici sotul, nici altcineva nu va poate fi fizic aproape, poate ar fi bine sa va ganditi la a va intoarce si creste copilul in tara o vreme. Curaj!

Remus Costache 8:51am Nov 9
Exista varianta de terapie via Skype. Mare atenție la reacțiile dvs, sa nu aive legătură cu reacția post-natala.

Little Djini 9:21am Nov 9
Multe mame trec prin stadiul asta de oboseala chiar dacă au ajutor din partea familiei. Abia la 9-12 luni după naștere se mai liniștesc hormonii. Insa încercați sa va mențineți calmul și în momentul în care copilul are crizele de plâns încercați sa ii distrugeți atenția sau sa ieșiți cu ea afara (marea majoritate se calmează afara). Iar la vârsta ei e posibil sa va luptați cu dinții nu cu colicii. Gândiți pozitiv ca în jurul vârstei de un an plânsul acesta încetează.

Adriana Buda 2:51am Nov 10
Esti epuizata si ai nevoie de un sprijin de 3-4 ore pe zi ca sa te poti odihni. Psihoterapia te-ar ajuta mult. Daca chiar iti doresti o poti face pe skype. Sunt romanii din strainatate care recurg cu succes la aceasta modalitate. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile