consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma cu 4 ani am divortat de fostul sot. Avem impreuna o fetita care a ramas la el si imi este foarte greu, cu toate ca vorbesc aproape zilnic cu ea. Eu sunt plecata din tara, m-am recasatorit, ma inteleg foarte bine cu actualul sot, dar dorul de copil, de casa ma macina zi de zi.

Terapeuti.ro 6:52am Apr 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua ,in urma cu 4 ani am divortat de fostul sot avem impreuna o fetita care a ramas la el si imi este foarte greu cu toate ca vorbesc aproape zilnic cu ea .. eu sunt plecata din tara m-am recasatorit ma inteleg foarte bine cu actualul sot dar dorul de copil de casa ma macina zi de zi incerc sa fiu tare dar este foarte greu. Problema este ca ma panichez foarte repede orice aud deja ma doare capul nu ma simnt bine si incerc din rasputeri sa fiu ok .. problema este ca eu lucrez decat pe perioada verii si de toamna pana incep munca in luna mai stau acasa probabil din cauza asta ma ia gandurile nustiu ce sa zic ies afara ma plimb am un catelus mic dar tot imi este greu si nustiu dece sunt asa speriata ma gandesc numai aiurea.. ce sfat imi puteti da cum sa fac sa nu ma maigandesc si sa fiu ok sa pot sa-mi vad de viata incontinuare si sa fiu bine?


Botezat-Antonescu Radu 7:24am Apr 22
eu nu cred ca puteti uita de copilul Dvs… sfatul meu este sa faceti cumva sa remediati aceasta relatie, atat spre binele copilului cat si al Dvs. Ce simtiti acuma mi se pare absolut firesc in situatia data si nu stiu daca cineva poate trece cu bine peste situatie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile