consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma numesc Ion. M-am intalnit cu o fata care, cu timpul, mi-am dat seama ca e o fata rea, a ramas insarcinata, nu stiu daca e cu mine sau nu, dar am vazut copilul in poze si parca seamana. Are 2 ani copilul.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna, ma numesc Ion, m-am intilnit cu o fata care cu timpu mi-am dat seama ca e o fata rea, a ramas insarcinata, nustiu e de la mine sau nu, dar am vazut copilu in poze acum recent, parca seamana. Atunci din motiv ca ea se comporta urit, am stricat legatura, ea a disparut amenintindu-ma ca nu voi mai vedea copilul, asa si am lasat pina acum, ce sa fac acum? are acus 2 ani copilul , Cum sa procedez mai corect? Cu mama copilului nu am nici o dorinta sa vb, categoric, dar ma gandesc la copil, nu am ajutat cu nimik, numai cheltuielile 80% ce erau in momentul insarcinarii.Astept va rog un raspuns

daca doriti sa verificati legitimitatea copilului cel mai indicat ar fi sa o faceti pe cai legale, prin avocat, instanta, test de paternitate etc.. Succes!
 4
Faceti ce puteti dar tineti cont de nevoile copilului :sa aibe conectare reala si asiguratorie cu ambii parintii, sa conteze, sa aibe capacitatea de a face alegeri si a fi ascultat, sa fie incurajat. Succes!
Depinde numai de dvs. cat valorificati relatia cu propriul copil. Daca va doriti sa faceti parte din viata acestuia sa stiti ca nimic nu va poate opri. Spuneti ca nu aveti nici o dorinta sa vorbiti cu mama copilului insa acest lucru ar fi de preferat pentru starea generala de bine a micutului. Are deja 2 ani si nu va cunoaste, daca ati aparea brusc in viata lui, tarandu-l pe el si mama prin tribunale, expunandu-l la acel mediu agresiv si necunoscut ii veti aduce niste traume inutile. Incercati totusi sa vorbiti cu mama, fiti deasupra situatiei si luati decizii benefice copilului. Discutati cu un avocat si urmati caile legale. Curaj si succes!
Mergeti pe cale legala asa cum v-a sfatuit dl. psiholog Botezat. Asa e cel mai corect.
 3


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed