Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am certat cu iubitul in legatura cu o alta fata, era baut si mi-a zis ca daca il mai enervez ia cutitul si ma omoara, eu am facut atac de panica si a aruncat apa pe mine sa-mi revin.

Terapeuti.ro 8:23am Nov 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Acum 2 luni m-am certat cu iubitul meu, eu i-am reprosat in legatura cu o alta fata si el s-a enervat foarte tare ca nu am incredere in el…noi am fost venit de la o nunta si era baut, in timpul in care ne certam mi-a zis ca daca il mai enervez merge si i-a cutitul si ma omoara…eu in timpul in care ne certam am facut cred atac de panica si a aruncat apa pe mine sa-mi revin ca s-a speriat si a vrut sa ma ia in brate…insa i-am spus sa ma lase ca mi frica.
De atunci am mai vorbit prin mesaje, o perioada a decurs normal relatia apoi a zis ca nu mai poate. Amandoi suferim foarte mult…am slabit amandoi, cand ii dau mesaj imi raspunde, cand ma vede ma ia in brate…dar ii este frica ca vom suferi mai tare daca ne impacam.
Cum pot sa-l conving ca am inteles greseala si nu o sa mai fac asa ceva si sa ne reluam relatia normal.
Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 8:40am Nov 18
eu cred ca trebuie sa se convinga singur. Poate ca si el s-a speriat foarte tare de ce a putut sa spuna si de reactia ta; poate a intrat in contact cu ceva din el (poate un model agresiv?) care pur si simplu l-a blocat, caz in care ce ii poti sugera este sa discute cu un psihoterapeut, ar fi eficient pt el indiferent de relatia voastra. Succes!

Cris Tina 9:01am Nov 18
Ai fost amenintata cu moartea insa te simiti vinovata tu pentru ca ai gresit ? Ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine si in loc sa te simti vinovata ar trebui sa te intrebi daca nu cumva te afli intr-o relatie toxica .

Adriana Buda 11:54pm Nov 18
Oamenii, cuplurile se mai cearta, se enerveaza, dar nu se ameninta cu moartea, mai ales cei care se ii iubesc! Pare ca prietenul tau are o furie interna care poate izbucni oricand daca se va simti provocat! Pare ciudat faptul ca tu te simti vinovata de iesirea nocontrolata pe care a avut-o el, ba mai mult, se intelege din spusele tale ca pe viitor " nu o sa mai faci asa ceva", adica nu o sa-l mai enervezi niciodata? ! Cred ca ar fi bine ca fiecare dintre voi sa mearga la un psihoterapeut-separat si nu acelasi-ca sa va rezolvati: el starea de furie, iar tu, sentimentul de vinovatie cand iti este amenintata viata pentru ca ai fost geloasa!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita