Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am născut intr-o familie săracă și cu probleme de cuplu. Nu am fost dorită de către tată și nici de familia acestuia. Părinții s-au despărțit și am plecat de acasă la 15 ani tatăl de al 2-lea fiind destul de agresiv cu mine.

Terapeuti.ro 6:48am Sep 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,initial nici nu stiu cum sa incep,dar sa incepem cu inceputul:
Am 27 de ani,m-am nascut intro familie saraca si cu probleme de ,,cuplu,, de cand m-am nascut nu am fost dorita de catre tata si nici de familia acestuia.cand avem 3 ani parintii mei s-au despartit,am crescut la mama iar sora mai mare cu 2 ani decat mine a crescut la bunica(mama tatalui meu biologic)pentru ca ea a fost acceptata si iubita de familie de la inceput.Mama sa recasatorit si a venit pe lume si fratele meu cand aveam 5 anisori.cu el m-m inteles bine mereu cu sora nu..nici macar acum,am plecat de acasa la varsta de 15 ani tatal de al 2 lea fiind destul de agresiv cu mine.Am luato de la zero am avut diferite joburi si dea lungul timpului diferiti prieteni.
Acum 3 ani l-am cunoscut sau regasit(ca ne cunosteam din scoala primara..dar foarte vag)pe actualul meu partener..Toate bune si frumoase..
Dupa noua luni de relatie am ramas insarcinata,el nu a prea fost de acord cu copilul la inceput dupa aceea sa obisnuit cu ideea.La 24 de saptamani am pierdut sarcina si nu sa mai putut face nimic sa salvam fetita era prea micuta…a trecut 1 an si jumatate de atunci..nici macar acum nu imi pot revenii.a fost un copil mult prea dorit de mine.
De un an de zile partenerul meu sa schimbat..a inceput sa ma loveasca sa ma jigneasca si sa racit de mine..tn timp am inceput sa nu mai sunt nici eu la fel ce simteam pentru el..imi e greu sa il parasesc..il mai iubesc putin dar numai gandul ca am sa raman singura fara copil si fara el ma darama..ma distruge..nu stiu ce sa fac nu stiu ce e bine si ce nu..seara adorm plangand..dimineata ma trezesc plangand..
Nu stiu ce sa fac incotro sa o iau?Noi(eu si partenerul) locuim in Anglia aici am locuit mereu parintii si fratele sunt in Romania.Va rog frumos ajuntati-ma cu sfaturi ce ar trebui sa fac..incotro sa ma indrept..nu am pe nimeni in tara asta..Sunt singura..Am dat mii de sanse relatiei care o am..Am cezut ca se va schimba..dar nimic mereu imi dovedeste ca nu merita..de cate ori imi vb urat.nu stiu ce e bine si ce nu.


Irina Cohal 11:58pm Sep 28
Fiecare om are dreptul sa-si caute fericirea. Nu esti condamnata sa ramai intr-o situatie de viata care nu te implineste.

Brindusa Ilinca 3:49am Sep 29
Cu siguranta nu este bine sa ramai dintr-o relatie cu cineva care te agreseaza verbal si fizic! Esti tanara si puternica . Inteleg ca nu ai avut o viata tocmai usoara ai reusit sa treci peste multe si acum stii ca ceea ce se intampla nu este in regula . Felicitari, faptul ca cwri ajutor este un prim pas catre reusita!

Brindusa Ilinca 3:51am Sep 29
Sunt aici daca ai nevoie!

Olimpia Ciocea 8:06am Sep 29
Daca ai plecat la 15 ani de-acasa inseamna ca ai stiut sa fii independenta si ai avut puterea sa iei viata in piept.Intre timp ai mai acumulat experienta .Gandeste-te la nevoile tale, stabileste-ti prioritatile si foloseste-ti propriile resurse pt a fi independenta.Meriti sa fii iubita, apreciata , nu sa suporti umilinte, jigniri, batai!Doar tu poti sa impui limite ce poti suporta si ce nu! Curaj si succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita