consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Lucrez ca șoferiță de tir în străinătate, împreună cu soțul meu. Astăzi ar trebui sa plec din nou, 6 săptămâni, dar nu as mai vrea să-mi las copiii acasă… Ultima data am băut medicamente pentru a putea rezista… Plec la munca doar pentru confortul financiar al familiei.

Terapeuti.ro 6:52am Jul 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua,am o problema eu lucrez ca șoferiță de tir în străinătate împreună cu soțul meu,avem acasă doi băieți pe care ii iubesc enorm,astăzi e ziua când ar trebui sa plec din nou la lucru pentru o perioada de minim 6 săptămâni.dar nu as mai vrea să-mi las copii acasă,mi-e frica sa plec ultimadata am băut medicamente pentru a putea rezista s-a instalat o teama și nu mai vreau sa plec.Eu sincer plec la munca doar pentru confortul financiar al familiei dar din tot sufletul îmi doresc sa stau acasă cu copii.va rog sa ma ajutați nu știu ce sa mai fac mi-e teama ca va trebui sa beau zilnic medicamente împotriva stresului.


Botezat-Antonescu Radu 7:09am Jul 11
este foarte clar ca nu mai vreti sa fiti departe de copii. Noi nu va putem ajuta… doar Dvs. . Schimbati jobul! Curaj!

Vera-gabriela Curcan Stanga 7:55am Jul 11
Numai pleca. Stai lângă copii. Ei sunt cei mai importanți. Poti lucra ca soferita si in tara. Anii pe care îi pierzi din copilăria celor mici nu vor mai revenii. Pierzi tot ce e mai frumos. Copii vor creste si nu vor mai avea nevoie de tine. Atunci vei regreta, dar o să fie prea târziu. Fă o schimbare în viața ta pt binele familiei. Copii sigur îți simt lipsa.

Roxana Maria 9:20am Jul 11
Ramaneti acasa, alaturi de copii. Si dvs veti fi mai multumita si copii vor fi mai bine ingrijiti si supravegheati. Discutati cu sotul despre partea financiara, poate faceti unele mici economii, va veti descurca bine, aveti incredere..!

Alina Iordache 9:38am Jul 11
comfortul financiar, este mai important pentru tine dacat rolul de mama? sa inteleg ca atat tu cat si sotul tau, sunteti interesati doar de confortul financiar, rolul de tata si mama , sot si sotie, exista?

Doina Zamfirescu 10:41am Jul 11
Ati plecat in afara pentru a asigura confortul financiar al familiei. Aveti curaj in a cauta un job in concordanta cu nevoile dvs.!

Soare Fericire 10:51am Jul 11
Tu ai nevoie sa iti gasesti singura raspunsul. Dependenta de medicamente pentru a rezista , sti si tu ca nu este solutia. Ai nevoie sa privesti situatia din pozitia de observator, adica, poti pune Stop oricarui gand, respira de cateva ori profund, ramai o perioada in linistea instalata in interiorul tau, apoi iti poti pune intrebarea: Ce vreau eu cu adevarat? primul raspuns este cel divin, adica acel raspuns care nu are explicatii si motive. un video care poate sa te ajute sa iti iei deciziile corecte! Succes! https://www.youtube.com/watch?v=Y0JfcU9vsIQ


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier