implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe cand am inceput sa lucrez în străinătate am devenit o persoana foarte timida, antisociala.

Terapeuti RO 10:22am Oct 27
Mesaj:
Buna ziua. Ma numesc L. Si am 28 de ani sunt casatorita si am un băiețel. Problemele mele au apărut de vreo 4 ani insa anul acesta a fost din ce in ce mai rau. Am devenit o persoana foarte timida de cand am inceput sa lucrez în străinătate mai intai a început cu o ușoară jena fata de oameni sau cu o dificultate de relaționare. Dar cu trecerea timpului parca totul sa agravat din cauza stresului la munca cred eu acum doi ani ne am mutat cu soțul meu in alta tara si am început să lucrez intr-un mediu stresant femeile de acolo se purtau foarte urat cu mine desi eu faceam totul numai "ca sa fie bine" cand ceva nu era bine eu eram învinuita nu direct insa discutau de fata cu mine in mod banuitor daca lipsea ceva eu eram banuita desi nu am luat vreodată nimic si cu timpul fara sa vreau ma simteam inconfortabil daca lipsea cv sau se întâmpla cv la locul de munca cum ar veni ma simteam cu musca pe caciula fara ca eu sa fi făcut cv . Ma simt tot mai nelinistita sunt aproape incapabila sa port o discuție normala cu cineva nu pot sa privesc spre o persoana cu mari eforturi si atunci când este absolut necesar prefer sa l las pe soțul meu sa rezolve toate problemele. Si mai rau de o vreme imi fac tot felul de idei despre absolut orice si am tot felul de gânduri negative. De multe ori devine evidenta starea mea desi menționez ca lucrurile sau mai schimbat la locul de muncă insa eu nu pot sa imi revin gandurile negative ma fac sa fiu o persoana antisociala. Imi doresc din tot sufletul sa pot fi o persoana normala sa am o minte linistita oare ce as putea sa fac as vrea sa ajung in România sa consult un psiholog dar parca am o teama sa ii spun altcuiva ce ma framanta desi cred ca ma poate ajuta…

Mihaela Vasut Luncasu 10:26am Oct 27
exista si posibilitatea terapiei online, daca considerati ca va poate fi de folos.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 12:08pm Oct 27
puteti merge linistita. Psihoterapeutul este o persoana profesionista, obiectiva si care nu va judeca ci incearca sa fie alaturi de Dvs. Succes!

Mar Dum 3:45pm Oct 27
pana veti decide sa mergeti la un terapeut, observati ca lucurile s-au schimbat tocmai datorita felului in care, ati interactionat cu cei de la locul de munca, impofida presiunilor si nedreptatilor intampinate. Concluzia o trageti singura.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile