Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatLucrez de 1 an si am incercat sa fac totul cat mai bine posibil. Sunt o fire mai timidă, liniștită. Dar am niste colegi foarte rai, care l-au intors pe sef împotriva mea.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua.nu stiu cum sa tratez o situație.
Am început să lucrez acum 1 an, dintotdeauna am incercat sa fac totul cat mai bine posibil. Sunt o fire mai timidă, liniștită. Am niste colegi foarte rai, adică fac pe sefii, vorbesc de rau pe oricine numai ca să iasă ei bine. Faza e ca 2 dintre colege eu ceva cu mine, fara ca eu sa le fac vreun rau, se țipa la mine, l -au intors si sef împotriva mea, șeful face numai mișto, nu ma asculta niciodată, le crede numai pe ele. Nu stiu cum sa mai tratez situația, as vrea sa discut cu el, dar mie frică sa nu intelega gresit ceea am eu de zis. Pur si simplu m am săturat de atata răutate, invidie, batjocură. Nu inteleg ce au cu mine de ce nu ma suporta.
Multumesc anticipat pentru răspunsuri!

Draga mea sunt convinsa ca nu ai un salariu mare,dar cumpara 3 pateuri,unul ptr tin,celelalte da-le colegelor care sunt rele cu tine.Cand faci un chec serveste-le si pe ele cu cate o felie si nu uita in permanenta sa te rogi sa le imbuneze D-zeu!Tine minte ca poti sa-ti inbunezi dusmanii cu astfel de fapte,cu raul si cu para nu rezolvi nimic!D-zeu sa te binecuvanteze si sa-ti ajute!Este o vorba::Cine seamana vant,culege furtuna!
exista o terapie a iertării și iartă-le ori de câte ori fac asta si învață să nu te superi pe comportamentul lor. invata sa te poziționezi invers : adică să te gândești ce înveți tu din asta , si sa le spui” multumesc ” de fiecare dată- iti poti spune în gând ” va mulțumesc chiar daca încă nu stiu pentru ce”- și dacă poți aduna dovezi – hârtii care să demonstreze munca ta . dacă te superi vei atrage si alte situații asemănătoare. mai mult de atât vindeca ti sufletul de această durere si curăță subconștientul de gândurile și supărarea pe care ai acumulat -o din această situație. Roagă-te să le poti ierta, sa iesi bine din aceste situații și vezi rostul lor. Succes! O zi minunată!
 2
Ar trebui sa asculti sfatul D-nei Badragan!Prin iertare vei reusi sa scapi de situatii neplacute!
 1
Nimeni nu-ti raul fara acordul tau.Fii puternica si renunta sa pui la suflet rautatea celorlalti.Unii oameni sunt lectia care te invata sa fii tolerant.Faptele rele ale oamenilor au la baza frustari si neincredere.Intelegei.Acceptand si iertand iti descoperi adevarata ta putere interioara si ajungi sa fii multumita de tine insati.Ietarea nu este pentru abuzatori ci pentru tine .Gandeste ca su ferinta le apartine doar lor si nu te contamina si tu ea .
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)