Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatE greu sa lucrez ca asistent cu o doamna doctor care e foarte precisa si mediul e unul in care concentrarea e foarte importanta. Simt din plin starea de oboseala, se poate face ceva?

Terapeuti.ro 7:14am Apr 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:26 ani, sex masculin
simt in ultimul timp prea mare stres. e greu sa lucrez ca asistent cu o doamna doctor care e foarte precisa si mediul e unul in care concentrarea e foarte importanta. simt din plin starea de oboseala, se poate face ceva?
, cred ca e greu ca asistent e greu sa lucrezi cu doamna doctor care e foarte precisa si cerinteke care se cer ca voluntar.
Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 7:22am Apr 1
Daca este deschisa, poate o discutie cu ea despre acest subiect te-ar ajuta? Discutati limitele tale… nevoile tale… ce poti tu sa faci, etc. Daca nu e loc de discutii… din cate spui, oboseala isi va spune cuvantul. Succes!

Lia Oltean 7:30am Apr 1
Dacă doctorul ar fi un barbat, situația ar fi diferită? Poate ca o discuție cu ea ar fi utila, dar poate și un demers terapeutic în care sa înveți cum sa gestionezi mai bine stresul la locul de munca – indiferent de care ar fi el.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed