consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

E greu sa lucrez ca asistent cu o doamna doctor care e foarte precisa si mediul e unul in care concentrarea e foarte importanta. Simt din plin starea de oboseala, se poate face ceva?

Terapeuti.ro 7:14am Apr 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:26 ani, sex masculin
simt in ultimul timp prea mare stres. e greu sa lucrez ca asistent cu o doamna doctor care e foarte precisa si mediul e unul in care concentrarea e foarte importanta. simt din plin starea de oboseala, se poate face ceva?
, cred ca e greu ca asistent e greu sa lucrezi cu doamna doctor care e foarte precisa si cerinteke care se cer ca voluntar.
Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 7:22am Apr 1
Daca este deschisa, poate o discutie cu ea despre acest subiect te-ar ajuta? Discutati limitele tale… nevoile tale… ce poti tu sa faci, etc. Daca nu e loc de discutii… din cate spui, oboseala isi va spune cuvantul. Succes!

Lia Oltean 7:30am Apr 1
Dacă doctorul ar fi un barbat, situația ar fi diferită? Poate ca o discuție cu ea ar fi utila, dar poate și un demers terapeutic în care sa înveți cum sa gestionezi mai bine stresul la locul de munca – indiferent de care ar fi el.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed