Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu si-a pierdut bunicul de curand si e foarte rece cu mine, nu ma lasa sa-i fiu alaturi sa-l sprijin asa cum imi doresc, ba chiar imi da de inteles ca vrea sa ne despartim. Mi-a zis ca pe el nu il intereseaza decat bunica lui, care a ramas singura.

Terapeuti.ro 7:46am May 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro

Buna ziua. Am nevoie de ajutor….din pacate iubitul meu si-a pierdut bunicul acum 6 zile si e foarte rece cu mine,nu ma lasa sa-i fiu alaturi sa-l sprijin asa cum imi doresc….ba mai mult imi da de inteles ca vrea sa ne despartim si eu nu vreau il iubesc prea mult,nu pot sa-l pierd….si inainte de momentul cu bunicul lui tot era putin distant fata d mine. Mi-a zis ca pe el nu il intereseaza decat bunica lui ca a ramas singura si nimic altceva. ce pot sa fac eu?cum sa-i vorbesc?cu ce pot ajuta ca relatia mea sa nu se termine?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:57am May 13
daca el vroia sa se desparta de tine dinainte, atunci acest eveniment este doar un pretext. Incercati sa stati de vorba despre cum a fost relatia voastra pana acum si daca exista dorinta de a merge mai departe sau nu. Relatiile ar fi bine sa fie un consens… nu o constrangere. Succes! si condoleante!

Fanache A. Remus 8:41am May 13
Eu cred ca tu il iubesti mai mult decat te-a iubit el vreodata si de aceea nu poti sa renunti la el. Dar ai de ales, ori incerci sa te chinui (psihic si sentimental) continund o relatie in care el nu mai vrea sa fie, ori te eliberezi cu un efort si cauti pe cineva care sa te merite cu adevarat. Tot ce poti sa faci legat de el e sa ii fi prietena si nimic mai mult (daca poti), sa il ajuti daca el vrea sau cere dar atat, nu te poti implica mai mult sentimental pentru ca daca el te va refuza in continuare vei suferii tu mai mult. Daca in timp el o sa isi schimbe atitudinea fata de tine, te mai gandesti la momentul respectiv daca mai vrei sa fii cu el sau nu, dar pana atunci fii doar prietena si nimic mai mult fara alte asteptari din partea lui.

Cristina Sandru 8:49am May 15
Oamenii reactioneaza diferit la pierdere. Ati spus ca nu va lasa sa il sprijiniti asa cum doriti – poate ar fi util sa intrebati cum ati putea sa ii fiti alaturi, care sunt nevoile lui in aceasta perioada. Puteti sa ii spuneti ca sunteti acolo pentru el, daca are nevoie de ceva. Inteleg ca tineti foarte mult la el si ca va sperie ideea de a il pierde. Nu orice indepartare inseamna despartire. Insa incercarile constante de a evita despartirea pot afecta grav relatia.

Doina Zamfirescu 12:14pm May 18
Poate ca simte ca nu poate fi intr-o relatie si in acelasi timp sa aiba grija de bunica lui. Discutati despre asta. Daca realizati ca doriti sa fiti impreuna chiar in aceste conditii veti gasi si solutii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita