consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu s-a certat cu tatal lui, iar acesta a zis ca nu il mai intereseaza ce face de acum incolo. Cum sa il ajut sa treaca peste asta?

Terapeuti.ro 6:23am May 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, iubitul meu s a certat cu tatal lui si dansul a zis ca nu il mai intereseaza de ce face de acum in colo , cum sa l ajut sa treaca peste asta?(este foarte afectat)


Botezat-Antonescu Radu 6:41am May 10
fiti langa el cat are nevoie… poate este o situatie temporara, poate spuse la nervi diferite lucruri? Este familia lor si ar fi bine sa isi rezolve intre ei disputele. Succes!

Cristina Anghel 8:37am May 10
Asa este, subscriu. In plus, de multe ori se arunca cu vorbe in stanga si in dreapta, dar sentimentele din spatele lor nu sunt chiar asa. Incercati sa il ascultati fara sa il judecati, poate sa ii aratati o perspectiva noua, daca se afunda in ganduri negative.

Lia Oltean 8:47am May 10
Subscriu recomandărilor colegilor. Incearca sa îi fi alături și sa îi oferi o perspectiva diferită, formează o echipa cu el pentru a se simți sprijinit de tine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed