consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Iubitul meu accesează zilnic site-urile pentru adulți. Desi avem o viață sexuală satisfăcătoare. Mi-a zis că nu îl mai fascinez. Și se uită acolo pentru că îi place și îl excită. Mi-a spus că sunt bătrână și nu are ce vedea la mine. Eu am 28, el 21 de ani.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua.Hristos a înviat.Am 28 de ani.ma confrunt cu ceva care a devenit o problema pentru mine.Si bănuiesc că multe femei o simt ,când trec prin ce trec eu .Sunt împreună cu iubitul meu de un an.Inca de la inceput am observat că accesează zilnic site urile de filme pentru adulți.Desi avem o viață sexuală și satisfăcătoare din punctul meu de vedere.Cand vad acele lucruri în tel lui mă simt groaznic.Ma simt de parca nu il satisfac.Nu mai sunt buna pentru el. Când l am întrebat de ce face asta ,exact asta mi a și zis.Ca nu îl mai fascinez.Si se uită acolo că îi place și că,îl excită.Dupa mi a spus că a zis o la nervi.Mi a spus că sunt bătrână și nu are ce vedea la mine.Eu am 28 el 21de ani.Cum as putea accepta situația asta?că el urmărește zilnic acele filme.nu mă pot împăca cu ideea.Mi am pierdut de tot încrederea în mine.Din aceasta cauză.Va mulțumesc enorm pentru orice sfat.De care am mare nevoie.
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Ai nevoie de mult mai mult decât de un simplu SFAT. E necesar un întreg PROCES TERAPEUTIC de durată, care nu poate fi nicidecum înlocuit de un comentariu sau altul.
 • Cristina Constantin, pagina de psihologie
  Cristina Constantin, pagina de psihologie Buna ziua! Adevarat a înviat! Partenerul dvs nu a adoptat acel comportament din cauza dvs, deși ii poate părea usor sa foloseasca aceasta scuza. In momentul in care consumul de pornografie devine excesiv si afecteaza funcționarea normală a unei persoane, se poate vorbi despre o dependenta, care se poate trata alături de un specialist. Revenind însă la dvs, încercați să va dati seama ce anume va face sa acceptați aceasta situatie, ce nevoi va satisface partenerul si ce anume va face sa rămâneți în această relatie si apoi luati o decizie care sa va permita o relație sănătoasă. Dacă aveți posibilitatea, adresati-va unui specialist, tot procesul va fi mai usor si mai clar. Mult succes!
 • Adriana Gheonea
  Adriana Gheonea Va intrebati cum ati putea accepta situatia asta? De ce ati accepta o?
  Chiar daca pt dvs e ok dpdv sexual este nevoie sa fie ok si din partea lui!
  Cand considerati invitati l la o discutie si spuneti i cum va simtiti! Poate e doar o interpretare gresita sau spusa la nervi! Aveti ocazia sa stiti cum stati ! Nu permiteti ca imaturitatea lui sa va zdruncine increderea in sine! Cu bine!
 • Monica Enescu
  Monica Enescu De ce credeti ca ar trebui sa acceptati situatia asta? Ce beneficii aveti sa ramaneti intr-o relatie cu un baiat care va umileste?


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile