consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Tot ce fac zi de zi e sa imi plang de mila. Nu fac nimic pentru mine si viata mea, nu pot… Ma afecteaza orice gest, orice vorba a oricui. Sunt de fel un people pleaser. Toate acțiunile mele sunt ca să placa persoanei cu care interacționez. Traiesc degeaba pe pământ. Asta simt, așa ma simt. Ma enervez din orice și am reacții destul de violente. Fie ma lovesc cu pumnii in cap, fie in perete, in picioare, ma trag de par.. imi vine să urlu, e groaznic.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Bună ziua. Vreau să că spun și eu despre mine ca să imi scrieți o părere, să mă indrumați cumva .. Tot ce fac zi de zi e să imi plâng de milă. Nu fac nimic pentru mine și viața mea, nu pot.. parcă as avea un handicap sau ceva. Mă simt incapabilă de mine și de viața mea. Mă ingrijorează absolut orice.. sunt foarte ipohondră, mă atașez greu de persoane, dar când o fac nu mai pot renunța la ei și sufăr foarte mult, mă afectează orice gest , orice vorbă a oricui. Sunt de fel un people pleaser. Toate acțiunile mele sunt ca să placă persoanei cu care interacționez. Am o fetiță mică pe care deseori o neglijez din cauza stărilor mele pentru că efectiv stau și zac in pat că nu mă pot ridica, nu imi pot face activitățile zilnice. Imi e somn în permanență , zac mai toată ziua, cad leșinată pe oriunde apuc , plâng mereu. Uneori îmi pun muzică tristă ca să plâng și mai mult. Gândesc exagerat orice gest, orice vorbă, orice .. absolut orice prostie. O analizez până în cel mai mic detaliu . Mă plâng la familie incontinuu, ma plâng oricui apuc de orice. Mă simt tristă incontinuu, incapabilă, proastă, urâtă, retardată. Nu mă mai suport. Nu am făcut psihoterapie și nu am luat nici medicamente. Nu m-am gândit la asta in trecut , iar in ultima vreme nu mi-am mai permis. De cănd am născut, stările mele sunt și mai accentuate. Deși in mod normal asta ar fi trebuit să mă ambițipneze , să lupt pentru copil. Trăiesc degeaba pe pământ. Asta simt, așa mă simt. De ce nu imi pot reveni? De ce nu pot face nimic? De ce sunt așa.. ce să fac? Cum să fac? Că nu mai pot așa ..
Am uitat să menționez și că am fiarte mari probleme cu nervii , mă enervez din orice și am reacții destul de violente. Fie mă lovesc cu pumnii in cap, fie in perete, in picioare, mă trag de păr .. imi vine să urlu , mi-e groaznic.
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu ma gandesc ca primul pas este un consult psihiatric – ati descris destule simptome si manifestari problematice care au nevoie de o atentie deosebita. Pe masura ce va simtiti mai bine incepeti un proces terapeutic. Curaj, se poate!
 • Lucia A. Anghel
  Lucia A. Anghel Consultați un medic psihiatru si apoi faceti psihoterapie. Este ok ca ati spus aici durerile dvs si va observati si deja sunt 2 îndrumări, cu a mea, spre un medic psihiatru si un psihoterapeut.
 • Bety Anghel
  Bety Anghel Bunã ziua !
  Subscriu la cele scrise de colegii mei. Recomand, în plus , consult endocrinologic și investigații tiroidiene, deoarece spuneți cã totul s- a accetuat dupã naștere!
  Sãnãtate și numai bine!
 • Monica Enescu
  Monica Enescu Vă recomand și eu în primul rand consult psihiatric (pentru ca ceea ce descrieți sunt simptomele unei tulburări depresiv-anxioase) și apoi psihoterapie! Va felicit pentru curajul de a scrie despre ceea ce simțiți și pentru obiectivitatea cu care ați reușit să vă analizați și descrieți stările! Nu aveți de ce sa va simțiți vinovată, sunt mulți factori care pot participa la aceste stări, de la predispoziții ereditare la evenimente de viață dificile pana la tulburări hormonale (cum sunt și cele care apar după naștere când vorbim despre depresia post-partum). Există tratamente și soluții, trebuie doar să le accesați, faceti-o pentru dvs și pentru fetița dvs. Numai bine!
 • La Psiholog
  La Psiholog Subscriu si eu la recomandarile anterioare si as adauga următorul lucru. Stiu, este pandemie, toata lumea sta in casa insa tu ai gasit acum curajul de a acționa, scriind acest mesaj. Continua in aceasta directie si contacteaza serviciile online puse la dispozitie gratuit de diverse asociatii de psihologi si psihoterapeuti. Este vital sa actionezi acum, cand ai acest imbold, aceasta energie de a vorbi cu un psiholog. Intelegi ce spun?


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed