implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma unor discutii in contradictoriu cu sotul meu, i-am spus ca plec si iau si copiii cu mine, s-a transformat intr-un om foarte rece si gol, nu mai simte absolut nimic. Orice as face, nu il pot scoate din starea aceeasta.

Terapeuti.ro 7:56am Feb 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna seara,in urma unor discuti in contradictoriu cu sotul meu ,i-am spus ca plec si iau si copii cu mine.In urma acestor cuvinte spuse de mine pur si simplu sa transformat intr-un om foarte rece si gol,este gol pe dinauntru si nu mai simte absolut nimic.Orice a-si face nu il pot scoate din starea aceeasta ba mai mult pare ca se adanceste mai mult amestecandu-se acum si vina (mi-a spus niste cuvinte care m-au ranit foarte mult).Avem doi copii unul de 15 si o fetita de 1 an,o casnicie minunata de 18 ani cu doar doua certuri in acesti ani,o cariera de sucees a sotului,o situatie materiala buna,din cel mai tandru sot si mai glumet barbat a devenit o persoana foarte rece cu toata lumea.Spune ca nu mai simte nimic este un mare gol.


Lia Oltean 8:22am Feb 26
La nervi, lumea arunca uneori cuvinte dureroase. Cat timp a trecut de la conflictul menționat? Probabil are nevoie de o perioada și de confirmări din partea dvs. pentru a reveni la normal. Dacă perioada se prelungește, puteți apela din postura de cuplu la terapie

Botezat-Antonescu Radu 8:39am Feb 26
consiliere de cuplu… si poate, pana atunci, apeleaza la psihoterapie individuala. Succes!

Romulus Vatasescu 9:34am Feb 26
E important sa isi investigheze starea actuala si ce anume a condus la ea. Pare un caz din care aveti mult de recuperat ca urmare a disputei aceleia mentionate, pare si ca este o lupta pentru putere. Este recomandabil sa va definiti scopurile: dv, sotul, dar si scopurile de cuplu/ familie.

Psihologul Va Raspunde 3:32pm Feb 26
Este un mic inceput de depresie, s-a simtit tradat, si e sarcina dvs sa detensionati relatia. Aveti de discutat cu un specialist, ca sa invatati cum sa procedati.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile