implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFosta mea sotie m-a chemat in Anglia, impreuna cu copilul (ramas la mine), iar cand am ajuns aici am constatat ca locuim in aceeasi casa cu iubitul ei. Intre timp acesta a abandonat-o, ea insistand sa locuim impreuna, in conditiile in care tine in continuare la acel barbat. Eu vreau sa plec, ce sa fac?

Terapeuti.ro 6:52am Dec 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Am 42 de ani, am fost casatorit 16 ani, pana in mai 2015. In iarna anului 2014, atunci(sotia)mea a plecat in Anglia la munca. Eu am ramas in romania cu fetita noastra in varsta de patru ani si jumatate.S-a intors dupa doua luni si in mai am divortat la notar de comun acord, fetita ramanandu-i ei. A plecat din nou in anglia impreuna cu fetita, s-a intors in doua luni si mi-a lasat-o, iar a plecat. Eu stiam ca sta la o cunostinta impreuna cu un barbat pe care eu il cunosteam, ea spunandu-mi ca doar se ajuta. In octombrie m-a chemat in Anglia impreuna cu copilul, iar cand am ajuns aici am constatat ca locuim in aceeasi casa cu acest barbat despre care a recunoscut ca este iubitul ei si mi-a spus ca nu e treaba mea ce face ea. I-am spus ca eu o sa plec, nu e normal sa locuiesc in aceeasi casa cu iubitul ei. Intre timp acesta a abandonat-o, ea insistand in continuare sa traim impreuna in conditiile in care tine in continuare la acel barbat. Eu vreau sa plec, ce sa fac?


Botezat-Antonescu Radu 8:24am Dec 14
ce ar insemna sa plecati?

Lia Oltean 8:49am Dec 14
Nu am înțeles exact situația, puteți fi mai explicit? Între dvs. și fosta soție există în continuare o relație romantică?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile