consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fosta mea sotie m-a chemat in Anglia, impreuna cu copilul (ramas la mine), iar cand am ajuns aici am constatat ca locuim in aceeasi casa cu iubitul ei. Intre timp acesta a abandonat-o, ea insistand sa locuim impreuna, in conditiile in care tine in continuare la acel barbat. Eu vreau sa plec, ce sa fac?

Terapeuti.ro 6:52am Dec 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Am 42 de ani, am fost casatorit 16 ani, pana in mai 2015. In iarna anului 2014, atunci(sotia)mea a plecat in Anglia la munca. Eu am ramas in romania cu fetita noastra in varsta de patru ani si jumatate.S-a intors dupa doua luni si in mai am divortat la notar de comun acord, fetita ramanandu-i ei. A plecat din nou in anglia impreuna cu fetita, s-a intors in doua luni si mi-a lasat-o, iar a plecat. Eu stiam ca sta la o cunostinta impreuna cu un barbat pe care eu il cunosteam, ea spunandu-mi ca doar se ajuta. In octombrie m-a chemat in Anglia impreuna cu copilul, iar cand am ajuns aici am constatat ca locuim in aceeasi casa cu acest barbat despre care a recunoscut ca este iubitul ei si mi-a spus ca nu e treaba mea ce face ea. I-am spus ca eu o sa plec, nu e normal sa locuiesc in aceeasi casa cu iubitul ei. Intre timp acesta a abandonat-o, ea insistand in continuare sa traim impreuna in conditiile in care tine in continuare la acel barbat. Eu vreau sa plec, ce sa fac?


Botezat-Antonescu Radu 8:24am Dec 14
ce ar insemna sa plecati?

Lia Oltean 8:49am Dec 14
Nu am înțeles exact situația, puteți fi mai explicit? Între dvs. și fosta soție există în continuare o relație romantică?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile