consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Trec printr-un divort si am un copil. Fostul sot nu vrea sa-mi dea bani, a zis ca achita in natura ce e nevoie si, ca sa evit un proces lung, traumatizant si costisitor, am acceptat.

Terapeuti.ro 6:26am Oct 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
Ma numasc Maria, am 34 de ani si trec printr-un divort. A trebuit sa ma mut din casa sotului impreuna cu copilul meu de scoala, stau in chirie si imi e foarte greu in perioada asta. Parintii locuiesc departe si nu ma ajuta, iar prietenii, doar cu cate o vorba buna cand si cand. Ma simt singura pe lume, fostul sot nu vrea sa-mi dea bani, a zis ca achita in natura ce e nevoie si, ca sa evit un proces lung, traumatizant si costisitor, am acceptat. Vreau doar sa imi spuneti cum as putea sa ma intaresc ca sa trec prin perioada asta cu bine.


Botezat-Antonescu Radu 6:32am Oct 18
cu riscul de a oferi un sfat ‘cliseu’ va recomand sa incepeti o psihoterapie. Aceasta perioada este foarte dificila pt amandoi si necesita o atentie mai mare decat un sfat pt ‘intarire’, este o perioada de suferinta, este o perioada de munca aditionala, s.a. . Un proces psihoterapeutic va poate oferi un spatiu personal in care sa va puteti adapta in propriul ritm si in care sa gasiti solutiile cele mai bune. Curaj, se poate!

Little Djini 6:38am Oct 18
Doamna conform legii părinții participa în cote egale la creșterea și întreținerea copilului. În cazul dumneavoastră trebuie sa contribuie inclusiv la jumătate un sfert din chirie. Plus un sfert din venituri în afara celor menționate anterior. Poate nu strica un proces lung. În privința perioadei grele din punct de vedere psihic încercați sa mergeți și dumneavoastră și copilul la psihoterapie. Mult curaj ca exista viata și după divorț.

Agota Toth 8:22am Oct 18
Unde va vedeti peste 10 ani? Cum va vedeti? Fiti asertiva acum si "luptati"pentru drepturile Dvs.Este viata si bucurie si dupa un divort.

Olimpia Ciocea 11:16am Oct 18
Trebuie sa va adunati fortele pt dumneavoastra dar si pentru copil.Este un moment in care aveti posibilitatea sa va redescoperiti puteri si valori neexploatate pana acum.Discutati cu un avocat care va sunt drepturile si cum puteti evita un proces lung , ajungand la o intelegere scrisa cu fostul sot.Daca reusiti sa parcurgeti si un proces terapeutic veti depasi mai usor situatia.Mult succes!

Florea Elena Roxana 3:57pm Oct 18
legea il obliga pe tatal copilului sa achite un procent din venit catre copil pt cresterea lui si da si la chirie trebuie sa contribuie si la mancare. Nu prin ce cumpara el. Asta se cheama abandon familiar. Stiu de la o prietena ca sotul ei refuza sa cotizeze pt cresterea fetitei si fosta sotie la dat in judecata si ghici ce a castigat. Da el pastra bonurile la ce ii cumpara la fetita,…dar legea nu e asa. EL trebuie sa cotizeze daca nu vrea dosar penal pt abandon


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed