consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fiul meu, in urma unei psihoze cauzata de consumul de “legale” si marihuana, a fost internat la un spital de psihiatrie. Acum o saptamana (la 1 an si jumatate de la externare) a inceput sa aiba impresia ca toti sunt impotriva lui si are accese de furie, agresivitate.

Terapeuti.ro 6:59am Aug 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Fiul meu in urma unei psihoze datorata consumului de “legale” si marihuana , a fost internat o luna si o saptamana la spitalul de psihiatrie Jebel jud. Timis. Acolo s-a procedat dupa parerea mea la un tratament cu diazepam in exces , chiar si dekapine s-a prescris in exces si nu vedeam o evolutie buna …l-am externat la cererea mea si dupa nici o luna refuzat sa mai ia tratamentul , sa mai mearga la psihiatru si psiholog. S-a angajat intr-un loc fara motivatii financiare sau profesionale….a continuat sa fumeze marihuana , dar f. rar. Starea lui s-a inbunatatit (cel putin aparent) pana acum o saptamana (la 1 an si 4 luni de la externare) are impresia ca toti sunt impotriva lui , refuza ajutor psihiatric . Ce pot sa fac ? Are si accese de furie/agresivitate , pe care nu le recunoaste . Va rog dati-mi un sfat sunt o mama singura care a crescut 2 baieti…

Botezat-Antonescu Radu 7:08am Aug 5
daca refuza ajutor si este major, nu aveti ce sa faceti… poate fi internet fortat doar daca prezinta un pericol pt sine sau cei din jur, dpdv legal. Nu avem cum sa ne dam seama daca tratamentul aplicat cu diazepam si depakine a fost in exces sau nu, mai ales ca vorbim de consum de ‘legale’ care au generat o psihoza (care este diagnosticul?). Sugestia mea ar fi sa incercati sa il convingeti sa apeleze la un centru de detoxifiere pt a-si scoate din sistem ‘legalele’ (marijuana nu ar fi o problema daca nu este consumata in exces si in niciun caz nu genereaza psihoze) si eventual sa discute cu un psihoterapeut specializat pe consum de acest gen. Succes!

Adrian George Ion 5:52am Aug 6
asta nu e vina la marijuana .. cautati alte motive … am impresia ca stiti dimneavoastra doar de marijuana … dar am impresia ca consuma altele mai periculoase…


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile