Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o fetita de 2 ani si 7 luni, care, dupa ce s-a oparit la o mana, a ramas cu teama de apa, de abia reusesc sa o spal. Nu mai vrea sa ramana nici la cresa, desi inainte de incident era foarte incantata.

Terapeuti.ro 6:29am Oct 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am o fetita in varsta de 2 ani si 7luni, acum 3 saptamani s a oparit la mana stanga, am stat internata 5 zile cu ea in spital. De atunci a ramas cu teama de apa, de abia reusesc sa o conving sa o spal. De ieri am inceput sa o duc la cresa dar plange si nu vrea sa ramana. Inainte de incident era foarte incantata ca ramane la cresa. Intrebarea mea este daca isi revine cu timpul fara ajutor


Monica Dobrea Psiholog 6:49am Oct 5
Raspunsul la intrebarea dvs depinde foarte mult de cum a perceput fetita acest eveniment. Pare a fi fost traumatizant pentru ea si e posibil sa fie nevoie de terapie pentru a o ajuta sa treaca cat mai repede peste acest fapt.

Olimpia Ciocea 7:17am Oct 5
Depinde si de d-voastra cum abordati evenimentul, daca va manifestati f ingrijorata, f protectoare, tematoare ca s-ar putea accidenta din nou exista mari sanse sa ii transmiteti anxietatea d-voastra.Evitati sa rememorati evenimentul (mai ales in prezenta ei), tratati-o ca pe un copil curajos care a depasit durerea si s-a vindecat repede. Copiii pot sa perceapa evenimentele si in functie de reactia noastra asupra evenimentului.

Psiholog Daniel Mois 2:38pm Oct 5
Da, isi revine, daca procedati cu delicatete, fara presiune. Altfel, lucrurile se pot agrava.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed