Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de un an jumate si nu pot spune ca a fost totul roz intre noi de la inceput. Eu am vrut sa ne despartim de foarte multe ori, dar el nu voia. Ma simt neglijata, el se enerveaza si ne certam, nu ajungem sa comunicam.

Terapeuti.ro 8:08am May 1
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Bună! Am o relație de un an jumate..nu pot spune ca a fost totul roz intre noi de la început. .ne-am certat de la începutul relației si acuma tot asa continuam cu multe certuri..eu am vrut sa ne despartim de f mukte ori dar el nu vroia..și asa ma motiva si pe mine sa nu pun punct acestei relații. .. acum o săptămână si ceva am venit sa stam la sora lui ca vrem sa ne mutam impreuna si pana ne găsim un apartament ne-am gândit sa stam la sora lui..dar eu nu ma simnt bn deloc aici dar am făcut acest sacrificiu pt relatia noastră. .eu nu lucrez momentan așa ca pt mine trece f greu timpul si ma simnt neglijata pt ca el lucrează mult si se și streseaza f mult cand vine acasa nu prea discuta cu mine vine si se uita la tv..si el stie ca nu ma simnt bn aici si ca sunt singura toată ziua dar cu toate astea nu e lângă mn ca mi-e f greu. ..si dacă incerc sa-i zic ca ma simnt neglijata el se enerveaza si ne certam si nu ajungem sa comunicam. . Si eu ma simnt distrusa
..înțeleg ca sestreseaza la mmunca dar nu ar trebui sa uite de relatie.. Nu stiu ce sa mai fac..oare ce e de facut? Mulțumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:16am May 1
care este instinctul tau? Daca ai putea sa faci orice in lumea asta… care ar fi acel lucru… fara sa gandesti. Pare ca te simti foarte neadecvat in acel mediu. Mai gandeste-te ce vrei pt viitorul tau si poate merita riscul ;) . Succes!

Tatu Nicoleta 12:11pm May 2
Daca o persoana draga tie ar fi in situatia in care te afli tu acum, ce i-ai spune?

Gabriela Iftode 12:15pm May 2
Cred ca important este sa-ti gasesti o ocupatie care sa-ti umple timpul….daca este si inafara casei este mai bine! Stand singura in casa si "rumegand" mereu nemultumirile , te afli intr-un cerc vicios – intretii starea de nemultumire! Dupa ce vei shimba modul in care-ti petreci timpul, o sa vezi daca nu cumva se schimba si relatia. :)

Doina Zamfirescu 8:14am May 4
Descrieti o relatie care parca mege in virtutea inertiei. Opriti-va putin si realizati ce anume doriti de la aceasta relatie (amandoi). Discutati ce va deranjeaza. Unele aspecte trebuie sa fie clare atunci cand pornesti la drum cu cineva. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita