Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTotul a inceput anul trecut cand mi-a venit rau prima oara. De atunci am ramas cu o frica sa stau singura in casa, ma gandesc ca o sa mor, am ameteli aproape incontinuu.

Terapeuti.ro 11:25pm Mar 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua numele meu este Alina am 29 ani sunt casatorita am un copil dar soțul este plecat in Anglia la munca.totul a început anul trecut prin luna mai cand mia venit rău prima oară . Mi-am făcut analize totul a ieșit bine Am luat magneziu 3 luni soțul vine acasa la 3 luni .de atunci se cand mi-afost rău am rămas cu o frica sa stau singura in casa nu mai am chef de nimic mă gândesc numai ca o sa mor ameteli am aproape incontinu .am o stare ciudata si numai ganduri negre Va multumesc


Tabirca Emanuela 11:38pm Mar 3
se trateaza cu medicamente luate de la dr psihiatrie! multa sanatate!

Daniela Porutiu 4:21am Mar 4
Vedeti si aici. Poate sunt atacuri de panica.
www.paxonline.ro

Botezat-Antonescu Radu 6:52am Mar 4
pare a fi o mica tulburare anxioasa, mai ales ca spuneti ca a fost prima oara cand ati avut o asemenea experienta… aveti copil mic? Il cresteti singura, etc. Pana la tratament psihiatric (desi unul usor va poate fi de folos) poate ar fi mai bine sa discutati cauzele impreuna cu un psihoterapeut. Curaj!

Loridiana SD 7:09am Mar 4
Pot fi multe cauze.. si pot fi si cauze simple. Poate fi anemie – nu prea iese la analize decat daca e controlat fierul, povestiti putin cu dr de familie in acest sens, sa vedeti ce va sfatuieste – daca e – ce va e indicat sa luati. Poate fi statul in casa… iesiti cat mai mult cu copilul si respirati adanc cand stati afara… cat mai mult, sa vedeti ce va energizeaza, schimba starea. Statul in casa cu ganduri negative sunt reteta “perfecta” – schimbati – gasiti ceva sa va pasioneze, nu tv,un nou hobby care sa va atraga asa de mult incat sa mobilitati gandirea spre ceva waw… concentrarea cu bucuria va schimba starea de neliniste ca ar fi boala , singuratate…. succes.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile