consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ceva timp am un coleg de scoala care mereu intreba pe ceilalti despre mine. Acum cateva zile mi-am dat seama ca mie chiar imi place de el…

Terapeuti.ro 7:15am Jun 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua ! De ceva timp am un coleg in scoala care mereu intreba pe ceilalti despre mine , iar eu nu am dat importanta . El a incercat de cateva ori sa se bage in seama , dar l-am tratat cu indiferenta. Dar acum cateva zile mi-am dat seama ca mie chiar imi place de el si vorbind cu el am observat ca acest lucru este inca reciproc, doar ca el are prietena si nu as vrea sa ma bag in relatia lor cu toate ca il plac foarte mult. Ce as putea face in acest caz??


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:16am Jun 8
ai putea sa ii spui ceea ce crezi despre situatia prezenta si sa ii comunici direct ce iti doresti si cum iti doresti sa se intemple lucrurile. Succes! ;)

Cristina Cristea 10:56am Jun 8
Poti vorbi deschis cu el, sa afli cum stau lucrurile. Daca e doar un mare crai, avand o prietena si interesandu-se si de tine, stai departe.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed