Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

De 2 saptamani, de cand s-a nascut fetita noastra, il simt foarte distant pe sotul meu. Stiu sigur ca sufera de o depresie, pare foarte nefericit, suparat, nelinistit si mi-a spus ca are foarte multe momente cand nu simte nimic pentru fetita noastra!

Buna ziua!
Sunt o mamica in varsta de 29 de ani,casatorita de 2 ani, iar de 2 saptamani,de cand sa nascut fetita noastra, il simt foarte distant pe sotul meu. Stiu sigur ca sufera de o depresie,dupa cum mam documentat,pare foarte nefericit, suparat, nelinistit, si ce este foarte grav este k mia spus ca are foarte multe momente cand nu simte nimic pentru fetita noastra! Recunoaste ca are nevoie de ajutor, stie ca are o problema, ca ceva il macina pe dinauntru, ceva ce nu ii da voie sa fie fericit, sa se bucure de nimic! Din pacate nu suntem in Romania, iar unde suntem nu este nici un psihoterapeut roman! Simt ca relatia noastra se raceste pe zi ce trece, incerc sa-l ajut dar simt ca nu pot face mare lucru, ii ofer cat de multa dragoste pot si sprijin dar nu este suficient! Din pacate, cred ca totul se trage din relatia care a avuto acasa, cu familia lui, cu totii fiind foarte reci, distanti, nepasatori, nu-si arata niciodata iubirea unu fata de celalalt, fiecaruia pasandu-i mai mult de propria persoana decat de cei din jur (indiferent ca este vorba despre proprii copii,nepoti).
Va rog daca se poate sa ma ajutati cumva, sa-l pot ajuta pe sotul meu, daca se poate niste psihoterapie online!
Va multumesc!
  • Dan Cârlea
    Dan Cârlea Dar dvs. nu simtiti nevoia de terapie? Dat fiind ca dvs. scrieti, poate ar fi cel mai bun inceput si pt sotul dvs. Adesea, barbatii se simt aruncati din Paradisul unei relatii de dragoste in doi, intr-un teritoriu al nimanui. Toata dinamica s-a schimbat, sunt intr-o tara straina deodata. (iar sotul dvs este, deci, de doua ori intr-o tara straina). Amandoi, si el si ea, se schimba, s
    insa ea are, pe langa greutatile maternale si instinctul de partea ei, bucuria de a fi mama. Barbatul poate simti ca nu mai are nimic. Fosta lui iubita a fugit, mental cu altcineva – copilul – si el e parasit. Daca sotul vrea terapie, e ok. Daca nu, poate fi ajutat indirect o perioada. Pot fi contactat pe chat.
  • Andreea Monica Florea - Gângă
    Andreea Monica Florea – Gângă Poate lucra cu un psihoterapeut în mediul online. Apelați încrezători la cineva specializat. Descrierea ta este foarte precisă. Ai identificat corect semne posibile ale unei depresii. Faptul că ai cunoștință de sentimentele soțului tău înseamnă că aveți o comunicare bună între voi. Există speranță, dar te rog să-l lasi pe soțul tău să aleagă terapeutul. Îmbrățișări de încurajare vă trimit


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita