consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum sa scap de obsesie? Acum cateva luni am cunoscut o fata. Nu sunt atras de ea in mod sexual si nici ea de mine (ea e casatorita). Am ajuns sa ma trezesc cu ea in minte, ma gandesc mai mult la ea ca la iubita mea.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:
Cum sa scap de obsesie?

Acum cateva luni am cunoscut o fata,in scur timp ne-am imprietenit foarte mult,ajunsesem sa-i spun cam tot ce faceam ,tot ce simteam si ea la fel mie,o perioada a mers totul ok,totul mergea de la sine pana intr-o zi cand am inceput sa imi fac griji ca totul se va termina,de aici sa rupt totul,ajunsesem sa nu mai imi placa nimic din ce imi placea voiam doar sa imi petrec timpul cu ea,am ajuns sa ma trezesc cu ea in minte,ma gandesc mai mult la ea ca la iubita mea.

Tin sa precizez ca nu sunt atras de ea in mod sexual,si nici ea de mine(ea e casatorita) si nu sunt gelos cand imi spune ca se uita la un film cu sotul ei sau chestii de genu.

eu iti sugerez sa discutati, la fel ca pana acum, si despre aceasta schimbare si sa gasiti impreuna solutiile optime. Comunicarea este bine sa existe in orice fel de relatie. Succes! ;)
Definirea relatiei voastre prin comunicare va aduce cunoastere utila atat pentru voi cat si pentru cei care va inconjoara.Curaj!
V-as adresa urmatoarea intrebare: cum este relatia dvs cu mama, cu tatal dvs? Cum v-ati simtit in copilarie, in raport cu parintii, si mai ales cu mama? Intreb aceste lucruri deoarece tipul de relatie pe care ati dezvoltat-o cu aceasta fata, faptul ca practic va agatati de ea, si — deosebit de important! — faptul ca nu e vorba aici de vreun impuls sexual, ma duce cu gandul la nevoia dvs de a avea alaturi o mama buna si intelegatoare, cu care sa puteti comunica deschis orice. Iar temerea de a pierde aceasta fiinta imi indica ca e posibil ca in copilarie sau chiar si mai tarziu sa fi simtit ca ati pierdut atentia neconditionata a mamei, sau poate nici nu ati avut parte de ea — acestea sunt lucruri asupra carora ati putea reflecta in liniste, eventual chiar sa le discutati cu un psihoterapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed