consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce inseamna cand iubitul iti spune ca te iubeste, dar nu te mai suporta?

Terapeuti RO 11:02am Jun 19
Mesaj:
Ce inseamna cand iubitul ( relatie de 10 ani) iti spune ca te iubeste dar nu te mai suporta ( dupa numeroase certuri, din cauza ca nu am reusit sa ma angajez si din din alte cauze de natura gelozie si accese de rautate).

Clau Anki 11:08am Jun 19
inseamna ca iti semnaleaza (pe limba lui) existenta unor probleme in aceasta relatie, probleme pe care le considera rezolvabile; in acelasi timp, iti transmite ca vrea sa continue relatia cu tine, dar trebuie sa cooperezi la rezolvarea problemelor. mult succes!

Daniela Monica Guzu-psiholog 2:07pm Jun 19
Noi nu suntem in "papucii" iubitului sa stim CLAR daca iubeste sau nu. Nu are rost sa emitem judecati, ele nu ajuta persoana de fata. Mie imi place foarte mult raspunsul lui Clau Anki. Cautati ajutor de specialitate. MULT SUCCES!!!!!

Carmen Caramlau 5:51pm Jun 19
De ce e important ce inseamna ce spune? Nu e suficient de clar ce iti spune? Nu e suficient ca realizezi ce faci? Te poti schimba, dar iti doresti asta?

Invingem Stresul Impreuna 5:33am Jun 20
Iubirea e de doua feluri, 1. Iubire NECONDITIONATA, SI 2. AERUL CONDITIONAT, utilizat la racirea unei incaperi. :) Te iubesc DACA faci cum vreau eu, DACA (SI NUMAI DACA) ma asculti intocmai, te iubesc DACA…. acest DACA arata CONDITIILE in care… Deci e vorba probabil de AER conditionat, ca iubire conditionata nu exista. Sau nu e iubire, ci aer… :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile