Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am fost căsătorită de două ori și am un copil. Cât de greu îi este unui bărbat să accepte să trăiască lângă o femeie care a mai fost măritată de două ori? Este rușinos, ca bărbat, să crești copilul altui bărbat?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua, am 32 de ani și sunt asistent medical. Am fost căsătorită de doua ori și copilul este rezultat din a doua casnicie. Sunt intr-o relație in care, pentru prima data (știu ca poate suna aiurea) dar pentru prima data chiar îmi găsesc locul! Îmi doresc nespus de mult ca lucrurile sa meargă bine. Problema vine acum…el a încheiat o căsnicie ca sa fie cu mine, nu are copii. Întrebarea este…cât de greu ii este unui bărbat ca sa accepte sa trăiască lângă o femeie ce a mai fost măritată de doua ori? Este rușinos ca și bărbat, sa crești copilul altui bărbat? Ma simt disperata și intr-o situație fără ieșire…
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu eu m-as intreba cum ii este LUI in aceasta situatie. Discutati deschis cu el, sunteti parteneri si ar trebui sa puteti discuta orice! Curaj si succes!
 • Lucia A. Anghel
  Lucia A. Anghel De fapt întrebarea este cat de greu va este dvs, casatorita de 2 ori si cu copil, sa mai aveti o relatie cu alt barbat care s-a despartit ca sa fie cu dvs? E vorba de greutatea dvs, nu a lui. Daca e sa ne gândim, daca pentru el era ceva rușinos, nu mai divorta si nu mai intra in relatie cu dvs. Altfel de ce mai ar fi cu dvs. Pe de alta parte, daca dvs aveti un copil, il ingrijiti in continuare, dansul va fi vu dvs, nu cu copilul dvs, dvs il creșteți si ii sunteti mama. El isi aduce contributia atat cat poate, prin ingrijire, afectiune, joaca, sprijin. Practic el stia ca aveti un copil.
 • Georgeta Iordache
  Georgeta Iordache Bună! Toate aceste frământări sunt ale tale, așadar poate ca ar fi de investigat ce se află în spatele lor, până la urmă este vorba de imaginea ta despre cum ar trebui să fie femeile (eventual nu atat de divortate ca tine)si barbatii ( nu pot creste/ingriji/copilul altui barbat – daca asa ar sta lucurile nu ar mai adopta nimeni copii ). Care este de fapt îngrijorarea?. În ce il priveste pe partener, pe de o parte el știa care este situația ta familială/socială deci aici nicio surpriză, pe de altă parte cat de greu sau usor ii este doar el poate răspunde la acesta întrebare.
 • Marilena Popa
  Marilena Popa Buna ziua, un barbat care iubeste o femeie va vedea copiii sai ca pe extensia femeii pe care o iubeste, parte din ea. Cei care considera femeia un bun perisabil nu vor accepta o femeie care a mai fost casatorita sau are copii din relatii anterioare. Copilul este in primul rand al dumneavoastra, daca doreste sa fie cu dumneavoastra va va accepta cu tot ceea ce prespune asta. Partenerul dumneavoastra nu a incheiat casnicia ca sa fie cu dumneavoastra, a inceiat-o pentru ca nu mergea realtia, imi imaginez ca nu i-ati pus pistolul la tampla sa divorteze. Cred ca dumneavoastra aveti de clarificat niste lucruri cu sine, apoi cu el… Numai bine!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita