consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 2 luni am inceput sa am probleme cu baiatul meu de 8 ani! E un baiat foarte inteligent, parerea invatatoarei, ambitios sa aiba foarte bine pe linie, nu minte, nu e bataus… Dar de aproape doua luni face atacuri de panica, nu sta fara mine, imi spune sa nu mor, la scoala nu mai este atent la ore, se bate cu batausii clasei….

Terapeuti.ro 6:54am Oct 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!Nu stiu cum sa incep, cu ce sa incep! De 2luni am inceput sa am probleme cu baiatul meu de aproape 8ani! De felul lui e un baiat f inteligent,parerea invatatoarei, foarte ambitios, sa termine primul temele,sa aibe fb pe linie. Nu i.am impus niciodata sa fie printre primii din clasa desi nu neg ca imi place f mult lucrul acesta. Nu minte niciodata, nu e bataus.. De aproape doua luni face atacuri de panica, nu sta fara mine ,plange pana si cu tatal lui,la scoala.. De o saptamana, lucrurile au luat.o rqzna! La scoala la prima ora se cbatau nu mai este atent la ore, nu mai face temele singur, sta pe langa cei cu probleme din clasa. Mie imi spune in permanenta sa am grija de mine cand vin de la munca sa nu mor, sa nu ma calce o masina pe drum.acasa cum ma vede, e bland,bun, iubitor. La scoala, refuza la after school si sa se spele pe maini ca sa nu piarda locul langa invatatoarea lui care e aceeasi de la scoala. Azi m.a sunat invatatoarea plangand ca nu mai poate, ca l.a acoperit pana acum, dar ca nu mai face teme, ca nu mai raspunde la ore, ca vorbeste in timpul orelor si mai nou se tavaleste cu batausii clasei. Am impresia ca efectiv cerseste atentie.. Nu stiu ce sa fac, incerc sa fiu calma darbsunt la limita. Va rog, ajutati.ma


Botezat-Antonescu Radu 7:00am Oct 24
mergeti cu el la un psihoterapeut specializat pe aceasta categorie de varsta. Nu va putem da sfaturi sa indrumari adecvate online. Este nevoie ca un specialist sa interactioneze cu baiatul Dvs. pt a-si forma o opinie competenta. Succes!

Olimpia Ciocea 10:02am Oct 24
Ce schimbari sau evenimente au avut loc in acea perioada?( pierderi, decese, boli in familie sau in jur)??? Copiii preiau de multe ori fricile si temerile parintilor. Apelati la un specialist , poate chiar o terapie de familie .Noi putem face doar presupuneri , dar la cabinet impreuna cu copilul si tatal puteti evalua mai bine situatia.Succes!

Tiberiu See 10:03am Oct 24
Bună ziua. Problemele copiilor sunt foarte complexe întrucât ei își bazează mult faptele pe fantasme. Eu vă recomand să stați de vorbă cu băiatul și să îl întrebați ce reprezintă pentru el toate aceste fapte și să rezolvați problema pașnit, fără violențe verbale sau fizice.
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed