implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm un baietel de 6 ani care nu se obisnuieste la scoala. Pana acum am participat la ore stand cu el in banca, dar a inceput al doilea trimestru si el tot nu vrea sa stea fara mine…

Terapeuti RO 10:18am Jan 8
Mesaj:
Buna ziua,va rog mult sa m-a ajutati: am un baietel de 6 ani ,care nu se obijnuieste la scoala ,este in clasa zero .Mentionez ca nu a fost la gradinita deoarece m am speriat de cat a putut sa planga dupa mine in prima zi .Acum suntem in clasa zero cu ajutor din partea doamnei Directoare am participat la ore stand cu el in banca,a inceput al doilea trimestru si el tot nu vrea sa stea fara mine .sunt disperata ce pot sa fac?va multumesc!

Buterchi Carmen 11:06am Jan 8
Desensibilizare sistematica. Adica, stabiliti cu el un program: azi mami sta la scoala 4 h, maine 3h…apoi la usa si tot asa. Dupa ce ati stat cu el un semestru in banca este prea brusc sa nu mai stati deloc, brusc. Cautati ca sunt multe articole pe aceasta tema cu recomandari practice ex:(sa faceti impreuna un calendar din care sa reiasa exact care va fi programul in care dvs stati cu el etc). Daca nici asa nu merge, puteti la in calcul vizita la un psihoterapeut. Bafta!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile