Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o fiica de 9 ani care nu vorbeste. Am tot fost la diferiti doctori, care nu stiu ce are.

Terapeuti RO 8:33am Jan 19
Mesaj:
Am o fiica de 9 ani , nu vorbeste , dar intelege tot ce ii spun , gesticuleaza si incearca sa vorbeasca , dar nu poate . Singurul cuvant clar care il spune este : Da ! . De cand am sezizat ca nu vorbeste , am tot fost la diferiti doctori care nu stiau ce are . Intr-un final am duso la o gradinita speciala pentru copii cu boli asemanatoare . Am incetat sa o mai duc , deoarece ii facea rau , cand ajungeam in fata gradinitei , incepea sa planga si imi gesticula , cum ca ar vrea acasa . Acei copii o speriau ! Cateodata sparge si arunca lucruri , apoi se linisteste si sta cuminte . Nu stiu ce sa mai fac , exista vreo calea in care sa o fac sa vorbeasca ? Daca exista , voi face tot posibilul sa imi ating scopul ,sa imi fac copilul sa vorbeasca ! Va rog , ajutati-ma !

Veronica Nedelea Psiholog 9:02am Feb 3
Buna ziua. Faptul ca medicii nu au putut sa dea niciun diagnostic, este posibil sa fie un blocaj emotional care a dus la mutism….. Este greu de spus daca exista o cale si care este aceea fara o evaluare psihologica amanuntita. Daca doriti va pot oferi serviciile mele, fiind un domeniu in care lucrez de 10 ani. Succes

Paula Ţintă 8:32am Feb 11
http://terapiibucuresti.ro/terapii-pentru-copiii-cu-dizabilitati/#more-592

Manuela Lupes 9:26pm Feb 24
si eu va pot ajuta!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)