implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm un baietel de 5 ani si face treaba mare pe el. Cand il intreb de ce a facut pe el tace si nu spune nimic. I-am explicat ca trebuie sa faca la wc, pentru ca este mare si nu o sa-l mai primeasca la gradinita.

Terapeuti RO

Mesaj:
Buna ziua am un baietel de 5 ani si face treaba mare pe el.Treaba mica face si la olita si la wc,dar cand e vorba sa faca treaba mare la olita sau la wc nu,nu si nu.Face doar pe el si cand il intreb de ce a facut pe el tace si nu spune nimic.Iam explicat ca trebuie sa faca la wc,pentru ca este mare si este rusine sa mai faca pe el si ca nu o sa-l primeasca la gradi.va rog sa ma ajutati cu un sfat.multumesc mult.stima!!

Lupascu Mariana

Face tare si poate ii e frica cal doare. Atunci exista alte posibilitatii.

Neli Pena

Cauzele pt care copilul dvs. face inca treaba mare pe el pot fi mai multe. Mergeti la o evaluare psihologica impreuna cu copilul dvs, pt a afla ce se petrece.Indiferent cum este defecatia, involuntara sau intentionata, sigur exista niste cauze pe care copilul dvs nu vi le poate explica. Va trebuie ajutorul unui specialist pt a scoate la lumina aspectul cauzal al acestei probleme.
 3

Marilena Popa

Mergeti cu copilul la psiholog neapărat. Nu mai încercați sa îl faceți sa se rușineze, îl pune într-o situație și mai dificila.
 2

Camelia Mihai

Am avut aceeasi problema cu baiatul meu dar s-a rezolvat de la sine in jurul varstei de 4 ani si jumatate.Avea scaune tari mai tot timpul.Cand trebuia sa faca se ascundea dupa usa pentru ca sa nu-l vad si sa-l duc repede la olita.Un pediatru caruia i-am explicat a folosit termenul de constipatie psihogenica(sper ca am inteles bine termenul,poate era ceva asemanator).Mi-a recomandat un regim alimentar adecvat(multe fibre) si un tratament ,s-a rezolvat constipatia dar problema a ramas.Stiu ce frustrant poate fi,copilul era dezvoltat normal ,incercam toate metodele posibile.Cum s-a rezolvat: a fost bolnavior si a fost nevoie sa ne internam.Am luat cu mine olita,dar eram stresata ca o sa faca pe el in salon,ce vor zice alte mamici care aveau copii de un an si jumatate-doi care faceau la olita?!La un moment dat il vad alergand agitat prin salon,nu stiam ce vrea.Il vad luand olita de sub pat si mi-a zis :vreau la toaleta.Am mers cu el la toaleta,s-a asezat pe olita si,gata.Din acel moment nu am mai avut probleme,nici dupa ce ne-am intors acasa.Banuiasc ca,fiind scos din zona lui de comfort,printre straini,s-a simtit rusinat(alti copii faceau in salon,el doar la toaleta)si a trebuit sa depaseasca momentul. Incercati ,daca puteti sa-l lasati o zi in casa unor cunostinte in care aveti incredere sa vedeti daca intr-o situatie noua nu-si schimba atitudinea.Daca nu rezolvati apelati la specialisti,dar in primul rand trebuie sa aveti multa rabdare pentru ca fiecare copil e diferit,are ritmul lui de dezvoltare,nu comparati cu altii de varsta lui .Daca face anumite lucruri mai tarziu decat altii de varsta lui nu inseamna neaparat ca are o problema sau e mai putin inteligent.Mult succes si sanatate micutului!

Paula Ţintă

Schimbat regimul alimentar si mers la consiliere impreuna cu copilul.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile