consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mă socot cea mai nefericită, nerealizată ca părinte. Am o fiică de 21 de ani care mă învinuieşte că am fost închisă faţă de ea. Eu socot că i-am oferit prea mult. Când eram însărcinată m-am îmbolnăvit grav de epilepsie.

Terapeuti.ro 7:09am Nov 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Copii: vărstă, eventuale probleme.
Bună ziua ! Mă numesc Natalia, sunt de la Moldova. Mă socot în prezent cea mai nefericită, nearilizată ca părinte. Am o fiică matură deja de 21 de ani. Relaţii dintre noi fiind la distanţă (mă învinuieşte că am fost închisă faţă de ea şi acum e rece ea faţă de mine)Eu socot că prea mult i-am oferit, fiind una la părinţi, m-am străduit să-i ofer multe din ce a avut nevoie.Nu mi-a fost uşor şi mie, cînd eram însărcinată cu ea m-am îmbolnăvit grav de epilepsie, boala a durat practic 6 ani după naştere.Medicii mi-au interzis să mai am copii.Dragă psiholog mă doare sufletul şi nu ştiu cum să procedez. Daţi-mi un sfat…


Alexandra Andreea Ferariu 12:21pm Nov 24
In primul rand renunta la ideea asta ca i-ai oferit prea mult. Suna a repros…I-ai oferit tot ce ai putut tu mai bun pentru ca de asta facem copii. Apoi, copiii au nevoie nu doar de “oferta” materiala, ci si “de suport” psihologic, sa simta ca sunt intelesi, apreciati, iubiti. Nu esti nerealizata ca parinte (cu atâta mai mult, nu ii reprosa asta fiicei tale) ci esti un părinte împlinit: ai o fata sanatoasa, frumoasa, deșteaptă. Cand vorbesti cu ea, nu mai adu in discuție nici ce ai făcut pt ea, nici ca esti nerealizata. Discută cu ea deschis, asuma-ti (daca e cazul si stii unde ai gresit fata de ea), spune-i ca iti doresti ca de acum incolo sa aveti o relatie mai apropiata. Ascult-o, ajut-o, intelege-o, oferă-i sprijinul tau neconditionat.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile