implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 37 de ani si m-am nascut intr-o familie violenta si de mica am fost agresiva. Prima casatorie a fost la varsta de 15 ani, iar din a doua am o fetita de 14 ani cu care nu stiu sa ma comport. Nu invata, nu colaboreaza, iar concubinul, orice se intampla negativ, imi spune: “e vina ta”!

Terapeuti RO 8:47am Mar 17
Mesaj:
buna ziua,ma numesc amalia,37 ani.nascuta intr-o familie chinuita(violenta)de mica am fost si agresiva,in special cu partea masculina’..maritata la varsta de 15ani si jumate,cu semnatura mamei,nu fericita,cu tentatia de a ma omora,din prima casatorie am un baiat,dar prin lege nu-i al meu,am renuntat pentru ai da un viitor mai bun,lam lasat la tata(socrii,persoane foarte umane).despartita dupa 6 ani,recasatorita cu al 2 lea,din care am o fetita(14 ani)despartita si de al 2lea..concubinaj cu al 3 lea,sant gravida de4 luni..am povestit un pic din viata mea,dar e lunga’(foatre)..mie frica ca nu stiu sa ma comport cu fata mea de 14 ani,nu invata nu colaboreaza in casa cu nimic daca nu-i spun..concubinul il vad nervos,orice se intampla negativ imi spune,,e vina ta”!!credca inebunesc,nu am o vorba buna in casa..ajutatima voi..multumesc.

Oana Ab 9:21am Mar 17
Situatia dvs., cea in care v-ati aflat si va aflati, se rasfrange asupra copiilor, si de aici atitudinea aceasta, pe mai tarziu. Mergeti la un psiholog, fiica dvs, are nevoie de un ajutor, si de un sprijin al dvs, numai in masura in care aceasta il va accepta, la un moment dat.

Stralucire Divina 11:58am Mar 17
Sunt in acod cu ce a scris d-na Oana Ab. Din ceea ce ati povestit reiese ca sunteti o persoana puternica care a trecut prin multe. Dvs oferiti iubire – nu va raportati la reactiile lor si sa asteptati de la ei. Prin iubirea, pacea, stabilitatea dvs ii puteti oferi fetei, exemplu, echilibru pentru viata… nu va bazati pe reactiile ei – oferiti. Ce faceti – pozitiv sau negativ – o marcheaza pe viata. Ce saditi ? iubire sau repros, neacceptare, instrainare, separare?…si lista e lunga Stiu ca e greu mai ales ca sunteti si insarcinata – cautati-va resurse – sa va incarcati pe dvs, ca sa puteti sa-i oferiti ei intelegere si iubire…poate va place sa gatiti, sau sa gradinariti… poate aveti o prietena foarte buna cu care sa povestiti cand simtiti nevoia… gasiti ceva cu care sa prindeti puteri sa fiti dvs diamantul pentru furtunile prin care si asa ceilalti trec. Mult succes.

Mihaela Munteanu 3:18pm Mar 17
Aveti nevoie de sprijinul unui psihoterapeut .Cautati unul in orasul dumneavoastra! Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile