Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am fost nevoiti sa renuntam la o sarcina destul de avansata (22 de saptamani) din cauza ca bebe era foarte bolnav… Am plans enorm, de atunci am momente de panica…

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna am 20 de ani si in septembrie am trecut printr o intamplare nefericita.. Am fost nevoiti sa renuntam la o sarcina destul de avansata (22 de sapt) din cauza ca bebe era foarte bolnav…la inceput am plans enorm de mult … chiar ne doream sa pastram sarcina .. de atunci am momente de panica … am facut o electrocardiograma e ok tensiunea la fel e ok … insa am stari de neliniste .. dupa aproape 3 luni inca mai plang cand imi amintesc … si tot incerc sa ma gasesc vinovata pentru ce s a intamplat … simt ca ar trebui sa merg la un psiholog dar dupa sarbatori … pana atunci aveti vrun sfat… stiu ca e normal ca “rana” sa nu treaca asa repede dar mi e foarte greu .
Si daca mi ati recomanda un psiholog bun in bucuresti as aprecia mult

Marilena Popa
Marilena Popa Buna ziua, pierderea unei sarcini in felul acesta este traumatizată si necesita o perioada de doliu, prin care inteleg ca treceti acum. Dumneavoastră fiind atat de tanara si fiind prima sarcina (cel putin asa inteleg eu) lucrurile sunt cu atat mai dificile. Intr-un fel, cand ne culpabilizam pentru o situatie, este o modalitate de a lupta cu gandul ca unele lucruri sunt arbitrare in viata si nu avem nici o putere asupra lor. “Eu sunt de vina” devine egal cu “Eu am control asupra acestei situatii”. E ca si cum mintea alege raul cel mai suportabil dintre cele doua. Ma bucur ca v-ati decis sa mergeti la psihoterapie pentru sustinere in această perioada dificila. Va pot recomanda niste lecturi pana atunci, daca doriti imi puteti scrie in privat.
Terapeuti.ro
Terapeuti.ro RĂSPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS ÎNTREBAREA: “Multumesc mult pentru raspunsuri .. as dorii lecturile despre care spune doamna Marilena Popa .. eu nu am facebook si nu pot lua legatura cu dansa”.
Marilena Popa
Marilena Popa 4 pasi catre linistea sufletului- Henry Kellerman Editura Trei
Cristina Repanovici
Cristina Repanovici Buna! Este firesc și natural sa te simți în continuare îndurerată. As spune și sănătos să îți traiesti încă dolilul acum și ață de intens. Ai grija, poate, la oamenii din jur care, cu intenții bune te ar putea încuraja să “îți revii că ești tânără și mai faci copii”… Nu este chiar așa, o sarcina pierduta lasă urme… Poți, însă, sa dedici toate realizările tale de aici înainte acestui copil, sa il porți în continuare cu tine in inima și gând. Curaj!
Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Un centru unde lucreaza psecialisti in traume si evenimente stresante, atat medici psihitri cat si terapeuti http://mindcare.ro/echipa
mindcare.ro


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed