Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm avut o relatie de 3 luni care a decurs extrem de frumos pana cand am avut un incident in relatia intima (pierderea erectiei in timpul actului sexual). Dupa o perioada in care nu prea ne-am vorbit m-a sunat sa-mi spuna sa ne despartim, pentru ca el nu simte ce trebuie. Ce ar trebui sa fac?

Terapeuti.ro 6:49am May 8
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna, am nevoie de putin ajutor,

Am avut o relatie de 3 luni care a decurs extrem de frumos insa in ultimul timp era distant, rece si sincer nu ma contacta decat daca o fac eu, spune ca este foarte ocupat la servici.
Totul a pornit de cand am avut un incident in relatia intima( i-a murit in timpul actului sexual) si de atunci nu prea ne mai vedeam, era foarte ocupat intr adevar,de la inceputul relatiei nu ne vedeam fte des dar s-a distantat de mine dupa acel incident, i-am propus sa gasim solutii pentru a ne vedea mai des mi-a zis atunci ca simte ca eu vreau mai mult decat poate el sa mi ofere. Dupa o perioada in care nu prea ne-am vorbit m-a sunat sa -mi spuna ca ne despartim pt ca el nu simte ce trebuie. Ce ar trebui sa fac? eu sunt constienta ca l-am hartuit cu nesiguranta mea si cu disperarea ..in acest moment vorbeste cu mine daca il abordez si imi raspunde la apeluri sau ma suna inapoi dar nu ma cauta din proprie initiativa, chiar l-am invitat la film si a acceptat insa a plecat pe weekend si n am mai vorbit. . Vreau o noua sansa insa nu stiu cum, ma puteti sfatui va rog?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:11am May 8
ce va pot spune este ca daca el nu se simte ok in aceasta relatie (din orice motiv) atunci problema sta la EL si nu la dvs. si nu putem sa il fortam. De dorit ar fi sa vorbeasca despre acel incident si sa il depaseasca. Incercati sa rediscutati parametrii relatiei (care oricum este foarte scurta dupa 3 luni), sa stabiliti reguli noi/etc. si sa va respectati reciproc. Succes!

Mihaela Comisel 7:33am May 8
Mie mi se pare ca a fost onest si ti-a spus ca doreste sa puna capat relatiei pentru ca "nu simte ce trebuie". Cea care cred ca are probleme, in sensul "nesigurantei" si a dorintei de a avea o relatie cu cineva care nu doreste acest lucru, esti tu. Stiu ca pare dur, dar poate ca ar fi momentul sa vezi ce se intampla cu tine, ce anume din istoricul tau de viata se repeta, ce fel de raltii ai avut pana acum cu cei din familie si nu numai, daca nu poti sa vezi cand cineva te doreste sau nu. Sa nu disperi, banuiesc ca esti tanara si poti indrepta lucrurile astfel incat pe viitor sa faci alegeri mai bune si in care sa te simti dorita si implinita.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 1362 raspunsuri primite pentru 288 intrebari)