consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o relatie cu un barbat casatorit, relatie care m-a epuizat psihic. I-am spus ca nu vreau sa ne mai vedem si daca nu renunta o sa-i spun totul sotiei. El s-a suparat si ameninta ca se va razbuna!

Terapeuti.ro 7:58am Nov 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua !
Am si eu nevoie de ajutor ! Am avut o relație cu un bărbat căsătorit care m-a epuizat psihic … Am ajuns sa reactionez destul de urat si aseară am pus punct intr-un mod nu foarte plăcut ! Dupa mai multe discuții fără sa ajungem la un consens eu i-am spus ca nu vreau sa ne mai vedem si dk nu renunța o sa-i spun tot soției !! Ieri a făcut niște faze care pe mine m-au enervat la culme si am sunat-o dar nu pentru ai face rău sau ai dezvălui ei adevarul dureros pentru ca nu vroiam sa o fac sa sufere , ea nefiind vinovata de nimic ! Problema este ca el sa supărat si a amenință ca se va răzbuna !! Eu nu știu cum sa reactionez acum sau ce sa fac ? Îmi puteți da un sfat cum sa gestionez aceasta situstie ?? Eu dimineața i-am dat un mesaj si i-am spus ca îmi pare rău ca am procedat așa si îmi cer scuze ..ca nu trebuia sa reactionez așa si dacă as putea sa dau timpul înapoi nu as fi făcut asta !! Nu sunt genul care se răzbuna dar ieri am văzut negru in fata ochiilor


Botezat-Antonescu Radu 8:51am Nov 20
eu ma intreb: ce va face sa acceptati in continuare aceasta situatie? Inteleg ca aveti oarece empatie fata de sotie…

Psihologul Va Raspunde 12:43pm Nov 20
Cheama politia…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed