consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani si sunt cu un un barbat de 35 de ani, insurat si cu un copil. Vrem sa continuam, mai ales ca am ramas insarcinata, numai ca ar vrea sa fac avort. Nu mai are nicio relatie cu ”sotia”. Au ramas casatoriti pentru copil.

Terapeuti.ro 7:25am Jul 9
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna! Am nevoie de un sfat. Am 20 de ani si sunt cu un un baiat ,defapt barbat de 35 de ani care este insurat si are si un copil. Avem o relatie de 1 an jumatate si vrem sa continuam, mai ales ca acum am ramas insarcinata, numai ca imi tot spune ca mai bine ar fi sa fac avort. Vrea sa ma mut la el . Nu nu mai are nici un fel de relatie cu ”sotia”.Ambii sunt de acord ca nu mai au ce cauta impreuna dar au ramas asa pt copil, stand separat. Parintii mei nu sunt de acord , adica nici nu stiu de el .au auzit si am negat si asa erau foarte suparati dar cand si daca vor afla sigur nu o sa mai vorbeasca cu mine si nu stiu daca pot suporta asta. Desi tin enorm de mult la el , nu stiu daca pot renunta la familie pt totdeauna si nici la el. Simt ca o iau razna de tot si mai bine as pleca pe strazi si si ar renunta la toti ”si la mine” decat sa aleg intre familie si el. Ce sa fac?


Carmen Ontanu 7:39am Jul 9
Daca lasi copilul , dupa spusele tale, pierzi si iubitul si familia. Recomandarea mea este sa vezi intai ce vrei tu si apoi sa stai de vorba cu cei implicati. Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:11am Jul 9
ia-l pe individ de mana si mergeti la o consiliere de cuplu. Este o decizie foarte mare de luat in acest moment si fiind implicata emoptional risti sa iei o decizie pripita. Se poate, curaj!

Gociu Bogdan Ionut 2:32pm Jul 9
Întâi așteaptă ca partenerul tău sa ieie o decizie cu privire la relația cu " foasta" sotie. Abia când a închis acest capitol vei vedea în ce direcție vă duceți. Când citești o carte nu începi cu sfârșitul pentru ca nu vei înțelege nimic. Ci incepi cu primul capitol sa te familiarizezi cu personajele. Când vei termina cartea vei intelege.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile