consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 68 de ani, sunt pensionara. De o luna nu ma mai regasesc. Casa parca ma apasa, simt nevoia de aer, nu-mi convine nimic, iar daca picioarele ar fi sanatoase, as fugi, as pleca in lume.

Terapeuti.ro 6:57am Sep 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,va rog sa ma ajutati.Ma numesc Olga,am 68 de ani,sunt pensionara,ca fire sunt calma. Timp de 30 de ani am avut grije de copiii care acum sunt mari,la casele lor.Va spun toate acestea,deoarece de circa o luna de zile,nu ma regasesc.Casa parca ma apasa,simt nevoia de aer,nu-mi convine nimic,iar daca picioarele ar fii sanatoase,as fugi,as pleca in lume. Ce este cu mine , nu stiu ce astept.Va rog ajutati-ma.
Multumesc,
Olga U.


Botezat-Antonescu Radu 7:00am Sep 15
s-a intamplat recent vre-un eveniment important/negativ care sa fie cauza acesti schimbari?

Strimbei Cornelia 8:49am Sep 15
Am trecut si eu prin asa ceva,cand,parca nu mai aveam nici un rost,dupa plecarea copiilor la casele lor: cautati sa faceti ceva ce va place: cititi,crosetati,etc.

Dan Alexandru Lupu 9:34am Sep 15
in afara de activitati care sa va aduca placere in viata eventual (re)gasiti-va (mai vechi) prieteni

Marius Dumitrescu 2:50pm Sep 15
Aveti rabdare sa se nasca nepoteii. La 1500 in medie o gradi cu afterschool s-a putea sa regretati din plin dar fara nici o posibila varianta de scapare, clipele acestea libere de care acum nu va puteti bucura…. Stiu ce vorbesc pt ca buni care este la pensie se afla in aceasta stuatie… Linistea si bucuria de a trai se afla in noi si nu in jurul nostru.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile