consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Bunica mea de 81 de ani a facut depresie acum 2 ani. Nu voia sa manance, zicea ca vrea sa moara, la spital au zis ca nu are nicio boala. A slabit enorm si nu se mai deplaseaza foarte mult.

Terapeuti.ro 7:05am Jul 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

batrana 81 ani , a facut depresie acu 2 ani d atunci am stat cu ea prin spitale ca nu vroia sa manance ca zicea ca vrea sa moara .. la spital ,au facut toate analizele inclusiv rmn ,, au zis ca nu are nicio boala ,, ca e mai sanatoasa decat un tanar .. putina tensiune normal si ia pastile pt asta si d la psihiatru niste pastile care i.au facut bine pt ca acu e ok mental dar a slabit enorm si nu mai se deplaseaza foarte mult …deci e piele si os … ii vad toate oasele si formele osului la joints intre ele .. are ceva cu fierea si ia colebil si nu prea vrea sa manance mult ca zice ca o doare tare …ma gandesc ca un regim zdravan de mancare si niste miscare ca a puna masa musculara din nou i.ar trebui .. alt medicament de fiere ca ala cred ca nu mai are efect la ea … nu mai vrea sa mearga la doctor .. d cate ori o ducem nu mananca deloc in spital sta numai p perfuzii .. a chemat si preotul ca zice ca moare … repet eu personal cred ca ea isi poate revenii .. as putea s aca
ut onlie dieta de ingrasare etc dar ma gandesc ca e mai bine un medic sa imi spuna parerea .. va multumesc .. astept raspuns ..chiar cred ca are sanse sa isi revina si vreau sa ma ocup de ea atent .. mihaela .. nush dak am spus ca e mamaia .. va rog mult .. multumesc frumos


Lia Oltean 9:38am Jul 1
Pentru cei apropiați declinul unei persoane dragi este foarte dureros. Este de admirat ca încercați sa găsiți soluții pentru ea, dar rețineți ca indiferent de eforturile dvs. Ea s-ar putea sa nu facă progresele scontate. Este nevoie de un consult de specialitate, mai mult decât de o recomandare formulată aici. Va sugerez sa vorbiți deschis cu ea, exprimându-va îngrijorările și sa încercați sa găsiți soluții împreună. De asemenea, puteți apela chiar dvs. la un terapeut pentru a va ajusta cu noul statut al bunicii, în cazul în care eforturile dvs. nu sunt completate de eforturile sale.

Florentina Draghici 1:52pm Jul 1
glanda tiroida a fost verificata?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed