Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 23 de ani si am o frica teribila de oameni decedati. Mi-e frica sa merg noaptea la toaleta, ma gandesc la fantome…

Terapeuti.ro 8:28am Feb 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,am 23 de ani sunt casatorita si am o fetita,as dori sa ma ajutati am ofrica teribila de oameni decedati imi este foarte frica.nu am participat niciodata la o inmormantare.mentionez ca si mama este ca mine.mi-e frica sa merg noaptea si la toaleta ma gandesc la fantome desi nu mi s-a intamolat nimic,urmeaza inmormantarea unchiului sotului,as dori sa merg sa trec peste frica.dar este foarte greu.o sa am impresia ca se uita la mine si alte lucruri.daca imi puteti da un sfat sa vad ce pot face.e groaznic pt mine.va multumesc.


Botezat-Antonescu Radu 8:45am Feb 15
pare ca ai preluat de la mama aceasta frica… desi impresia mea este ca realizezi ca iti este straina si doresti sa faci ceva in acest sens. Incepe o psihoterapie si vezi unde este de lucrat. Se poate, succes!

Lia Oltean 8:48am Feb 15
Este foarte probabil ca aceasta teama sa-ti fi fost modelata de către mamă, așa cum a menționat și colegul. Se poate trece peste ea prin psihoterapie – e greu sa fii încătușata de ea, îți îngrădește viața.

Tudor Georgescu 10:31am Feb 15
Si daca intr-adevar s-ar uita 99 de spirite din toate dimensiunile la tine, permanent, n-ai mai putea sa traiesti? Si daca totusi (exista si) se uita si nu e doar o simpla frica? :) Ar trebui sa fii in stare sa zici "treaba lor, ce-mi pasa mie – mortii cu mortii si viii cu viii, e valabil si pt. ingeri".
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)