consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si o stare de spirit ciudata. M-am mutat intr-o alta tara si am impresia ca locul meu nu e aici, ca nu sunt acceptata de cei din jur.

Terapeuti.ro 7:36am Oct 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună. Mă numesc Anda, am 19 ani. De ceva timp trăiesc o stare de spirit ciudată. M-am mutat într-o altă țară, alt oraș, oamenii din jurul meu sunt și ei noi. Am impreisa că locul meu nu e aici, că nu sunt acceptată de cei din jurul meu. Nu pot avea încredere deplină în mine și mă simt foarte aiurea. Cînd eram acasă, la școală aveam aceiași stare, că lumea din jur nu mă acceptă, că sunt mai rea ca alții. Cum aș putea scăpa de asta? Mă puteți ajuta cumva, vă rog?


Botezat-Antonescu Radu 7:49am Oct 28
ideal ar fi sa discuti mai multe sedinte cu un psihoterapeut. Mediul online este limitat si nu poate sa iti ofere decat generalitati in situatia descrisa de tine. Imi imaginez ca este stresanta pt tine aceasta schimbare mare si ca ce simti este reactia la aceasta schimbare. Faptul ca in trecut te simteai similar necesita aprofundare. Ai putea incerca un numar de sedinte online… poate iti ofera cateva raspunsuri, insa ma gandesc ca s-ar putea sa fie nevoie de o calatorie mai lunga. Curaj si succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile