consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si ma simt tot mai deprimata, plang din orice si am avut nenumarate tentative sinucigase, multi oameni imi spun ca sunt sociopata,… colegii mei abia asteapta sa ma prinda pe picior gresit.

Terapeuti.ro 7:23am May 12
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, ma numesc Alexandra si am 16 ani, nu stiu ce se intampla cu mine, pe zice trece ma simt tot mai deprimata fara un motiv bine stabilit, plang din orice si am avut nenumarate tentative sinucigase, multi oameni imi spun ca sunt sociopata dar sunt aproape sigura ca nu sunt… si mai sunt si colegii mei care abia astepta sa ma prinda pe picior gresit. Am ajuns sa ma apuc de fumat, sa ma tai si sa imi doresc sa mor cat mai repede posibil, ce se intampla cu mine? nu ma mai recunosc… imi e frica. va rog ajutati-ma!


Psiholog Cristina Cristea 7:58am May 12
Esti la o varsta foarte dificila, cand toti hormonii o iau razna. Te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai si sa-i rogi sa te duca la un psihiatru. Simultan, ar trebui sa vizitezi si un psihoterapeut, cu care sa lucrezi pe problema. Ia-o usor ca exista rezolvare.

Lia Oltean 8:59am May 12
Dacă ai observat aceste schimbări și te îngrijorează, așa cum ai reușit sa te deschizi fata de noi, încearcă și fata de părinți, care sa Îți ofere suportul în a primi tratamentul de care ai nevoie.

Ilius-Olariu Ana-Maria 9:07am May 12
Obligatoriu psihoterapie, sport si alimentatie echilibrata si o retea de suport (oameni dragi si cu pofta de daruire: ii poti stabili impreuna cu terapeutul, apoi coopta sa-ti fie alaturi in demersul de schimbare; pot fi parintii, o ruda, prieteni sau colegi, un profesor s.a.) Tu vei hotari cum simti si terapeutul te va orienta. Tot cu terapeutul vei lucra si in plan personal, confidential, descoperind cauza suferintei tale :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile