implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 12 ani, sunt fata si stau cu bunica mea (mama si tatal meu s-au despartit, tatal meu ma uraste, iar mama munceste in strainatate).

Terapeuti RO 9:34am Jan 7
Mesaj:
Buna ziua! Am 12 ani si sunt o fata. De cateva luni au aparut schimbari (mai rele) in viata mea si fizice si psihice. Stau cu bunica mea (mama si tatal meu s-au despartit cand aveam 5-6 ani,tatal meu nu ma suporta,ma uraste si niciodata nu mi-a dat un telefon nici de ziua mea de nastere iar mama munceste cu tatal meu vitreg in Germania). Am inceput sa nu imi placa unele activitati care imi placeau inainte,incep sa nu mai invat bine(imi place doar engleza) si ma retrag mai mult din unele activitati extrascolare. Bunica mea nu intelege niciodata prin ce trec,sunt mereu batjocorita de toti copiii din scoala din cauza problemei mele de greutate (cauzata de o problema de sanatate care nu pot sa o vindec niciodata). Am trecut prin depresie 1 luna si inca continua. Am decis sa ma inchid intr-o bila a singuratatii si a rusinii (si in lumea internetului unde sunt multi oameni draguti cu mine).Am inceput sa fiu mai “emo” si sa ascult rock pentru a ma linisti si a uita de probleme.Oamenii si uneori bunica imi spune ca nu sunt buna de nimic si nu am niciun talent. Ce ar trebui sa fac? Nu pot vorbi cu familia ca nu ma intelege.

Gabriela Iftode 10:16am Jan 7
Eu cred ca multe din situatiile neplacute din viata ta ti le creezi singura, prin modul in care gandesti. Eu nu cred ca tatal tau te uraste – nu are nici o legatura cu tine faptul ca ei s-au despartit. Adultii uita datele de nastere….au multe probleme….iarta-l si tu pentru asta :) . Cat priveste problema de greutate si cea de sanatate – sunt convinsa ca este o situatie de moment. Nu exista boala fara leac – doar ca nu ai gasit inca persoana care te poate ajuta. Ai putea sa mergi sa discuti cu psihologul scolii – el sigur te-ar putea ajuta.Si ai putea s-o rogi pe bunica sa-ti ia un animalut de companie – pisica, caine…. Ai avea si un prieten aproape (cu care sa discuti, chiar daca nu primesti raspuns prin viu grai) , ai avea si o ocupatie noua….poate vei reincepe sa inveti la mai multe materii…Ce spui ? :)

Trandafir Laura 12:23pm Jan 7
raspunsul este psihoterapie :) ,cauta un psihoterapeut in orasul tau
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile