implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAcum 7 ani a murit o prietena a mea. Tineam eorm la ea. De cand ea a murit, viata mea a luat-o razna.

Terapeuti RO 9:07am Dec 26
Mesaj:
Păi , uneori îmi dores să mor fiindcă simt că nu mai am de ce să trăiesc .. Chiar dacă am unii prieteni aproape și familia .. Tot mă simt rău . Acum 7 ani a murit o prietenă de a mea . Țineam eorm la ea . De când ea a mutit viața mea a luat razna . Aș da orce ca să fie totul ca înainte .. Mă poți ajuta să trec peste toate depresiile pe care le-am avut ?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:17am Dec 26
ce iti pot recomanda este sa mergi totusi sa stai de vorba cu un psihoterapeut, daca iti doresti cu adevarat sa faci ceva pt tine si viitorul tau. Este foarte greu sa te putem ajuta de la distanta/online. Succes!

Mar Dum 9:25am Dec 26
Cu prietena ta aveai o relatie directa, de la suflet la suflet. La fel se intampla si in cazul relatiei psihoterapeutice. Fara satisfacerea nevoilor relationale totul este teorie pur stiintifica, de aceia se spune ca sufletul are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.

Zidan Gabriel 9:48am Dec 26
Crezi că numai u ai perdut prieteni dragi și eu am perdut dar îmi aduc aminte de ei și îi am în suflet credemă

Zidan Gabriel 9:50am Dec 26
Am trecut printrun divorț mă simt și eu rău plîng și am și o fată care nu mă îțelege o los să fc ce vrea ea acum ce să fc să mor nu am decît o viață dacă aveam două muriam o dată și vedeam cum e acolo e bine sau rău

Zidan Gabriel 9:53am Dec 26
Așa că capul sus e greu să îți spun ce să fc tu dar sprijină pe familie gîdeștete la prietena ta ce fc în preună îți va fc bine poate de a murit a avut dumnezeu nevoie de ea așa nu fi supărată

Grigoras Nitica 2:14pm Dec 28
Nu este posibil sa mai fie ca-nainte,experiente ca cea avuta de tine,moartea unei persoane dragi,ne-nsemneaza viata…..Important este sa ne-ntareasca astfel de experiente nu sa ne doboare,important este sa invatam din astfel de experiente sa iubim aproapele cat se poate de mult astazi,nu maine,caci nu se va sti daca mai este maine,important este sa traim viata astazi, sa dam importanta mai mult la ceea ce nu se spune caci este mai important.O persoana draga mi-a murit ,poate nu ar fi murit atat de tanar daca as fi dat mai mult timp, importanta la ceea ce nu spunea si corpul lui vb….Este necesar sa-ti consumi durerea provocata de astfel de experiente,alaturi de un psihoterapeut care sa te-nteleaga vei reusi mai usor…Succes si multa forta!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile