Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietenul meu m-a luat la bataie, m-a pus in genunchi pe un sac de nisip, a turnat apa rece pe mine si daca incercam sa ma ridic imi dadea pumni in burta. In timp ce eu stateam acolo el vorbea cu alte fete, cu care urma sa se intalneasca.

Terapeuti RO 8:24am Dec 17
Mesaj:
Am 20 de ani si am o relatie cu un baiat de 21 de ani de 4 ani.Primii 2 ani de relatie au fost frumosi,ne-am inteles bine,fara sa observ vreo urma de rautate sau de violenta in el.Dupa cei 2ani a inceput sa fie foarte gelos din orice fara sa ii dau vreun motiv.Dupa gelozia asta a inceput sa tipe,apoi sa ma injure apoi brusc sa inceapa sa ma loveasca.Dupa actele de violenta am luat masuri si le-am zis alor mei care oricum nu erau de la inceput de acord cu relatia noastra pt ca nu il placeau.Am depus plangere pt urmarire penala si dupa o perioada incepuse sa imi lase mesaje pe facebook de pe alte conturi ca ii pare rau asta durand 1 luna in care primeam mesaje zi de zi de la el.L-am iertat ca o proasta si mi-am retras plangerea dupa care a mers bine o perioada de 2 luni dupa care ne-am certat foarte tare si a venit dupa mn intr-un mall si m-a luat la bataie cu pumni si palme si m-a urcat intr-un taxi si m-a dus acasa taras unde m-a pus in genunchi pe un sac de nisip si mi-a turnat apa rece pe mn si m-a lasat asa daca incercam sa ma ridic imi dadea pumni in burta.In timp ce eu stateam acolo el vorbea cu alte fete in fata mea cu care urma sa se intalneasca.Dupa toata faza asta am reusit sa plec acasa vanata si in ultimu hal si m-am ascuns de ai mei pt ca ei nu stiau ca mi-am retras plangerea.Imi pierdusem toate prietenele din cauza lui,familie tot. De atunci traiesc un calvar si sunt sunata tot timpul la orice ora.Eu lucrez el nu.Imi cheltuie banii,isi face planuri cu ei.Eu lucrez in 3 schimburi si sunt obligata sa raspund la fiecare pauza ca daca nu ii rasp,la ora la care ies ma asteapta in fata fabricii si ma bate.am incercat sa imi sch nr si sa dispar sa numai ies din casa insa vine dupa mn la munca si ma asteapta.Numai simt nimic pt el si mie scarba de tot ce tine de el.La facultate nu am putut sa ma duc pt ca a zis ca o sa imi caut pe altcineva acolo..nu pot sa fac absolut nimic.Nu stiu ce sa mai fac.Am mare nevoie de ajutor!

Pirvan Marinela 8:27am Dec 17
DE URGENTA DUTE LA POLITIE , cHIAR DACA TI-AI RETRAS PLINGEREA SI VORBESTE SI CU PARINTI INDIFERENT DE SITUATIE!!!!!!!

Zidan Gabriel 10:29am Dec 17
Dute la părinții tăi ei te vor îndruma ce e mai bine

Soare Alina 11:12am Dec 17
dute la politie, depune o noua plangere, vorbeste cu parintii tai si eventual incearca sa obtii un ordin de restrictie! e inuman sa traiesti asa… bafta si curaj!

Roxana Maria 1:29pm Dec 17
Ceea ce face el este o infractiune si trebuie pedepsit ./ Infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţiiArt. 193 din Noul cod penal
Lovirea sau alte violenţe
(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se
pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2)
Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea
unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri
medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6
luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Trebuie neaparat, URGENT sa depui plangere la politie, eventual sa-ti iei certificate de la medico-legal, pt. a le atasa la dosar. Nu te mai lasa pacalita de promisiuni, e un agresor


Micutza Zizanie 10:14pm Dec 18
trebuie sa obtii un ordin de restrictie! neaparat! fa o noua plangere penala. Acest individ nu trebuie sa se mai apropie sub nicio forma de tine!

Ana Maria Ionescu 5:56pm Dec 26
Era bine daca dupa acea bataie te duceai la medicul legist, scoteai actul pe baza caruia ii faceai o noua plangere penala si-l dadeai si in judecata. Indivizi ca el nu trebuie sa traiasca liberi. Baga-l la racoare si fii puternica, te domina prin teroare, fa-i plangere imediat! Cere si un ordin de restrictie, in urma lui tel se pune sub urmarire si-l prind daca te ameninta, si umbla insotita peste tot ca sa ai martori daca te mai agreseaza!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed