consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Problema mea are legatura cu trecutul partenerei mele: inainte de a fi impreuna, am fost prieteni, auzind astfel tot felul de detalii despre viata ei sexuala din timpul ala. Am des momente in care ma gandesc cat a insemnat pentru ea activitatea aceea sexuala de care-mi povestea.

Terapeuti.ro 7:41am Mar 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, problema mea are legatura cu trecutul partenerei mele , inainte de a fi impreuna, am fost prieteni , auzind astfel tot mai multe detalii despre viata ei sexuala la timpul ala ,avea o relatie stabila, acum noi avem o relatie de durata care a evoluat foarte bine, problema este ca am des momente in care ma gandesc cat a insemnat pentru ea activitatea aceea sexuala de care-mi povestea si pe care parea ca o indragea la acel timp, viata noastra sexuala este de asmenea buna si as vrea sa incerc sa scap de aceste gânduri care ne afectează indirect relatia întrucât eu imi creez un sentiment cum ca nu o pot scoate din acel trecut si sunt sigur ca faptul ca ma gandesc la fosta ei viata sexuala este cauza.


Botezat-Antonescu Radu 7:55am Mar 22
eu va recomand sa discutati totul cu ea… inteleg ca este o problema de incredere, poate in propria persoana, poate in relatie? Este o problema de cuplu… discutati-o in cuplu ;) . Curaj!

Carmen Ontanu 8:26am Mar 22
conteaza cat a insemnat relatia trecuta sau conteaza cat inseamna relatia actuala?

Soltany Anna 8:49am Mar 22
Daca te legi de trecut,nu poti sa pasesti in prezent,nici in viitor…pt ca te leaga neîncrederea.Eu cred ca ar trebui sa vezi prezentul,de cand sunteți împreună…daca relația e frumoasă si stabilă,pune dragoste,si încredere,

Psihologul Va Raspunde 11:04am Mar 22
Ai o problema cu posesivitatea. Tu esti virgin?

Clau Anki 11:30am Mar 22
Faptul ca te obsedeaza trecutul ei arata ca ti-e frica de comparatii, mai ales de cele in care tu ai parea inferior. Problema e la tine nu la la ea. Exploreaz-o cu un psiholog pana nu face ravagii in mai multe domenii din viata ta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed