Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani si sunt intr-o relație de 3 ani cu un bărbat. La început a fost totul frumos, el își dorea un copil, eu i-am îndeplinit dorința… totul a fost frumos până am nascut.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună,am 17 ani sunt intr-o relație de 3 ani cu un bărbat cu 8 ani mai mare. La început a fost totul frumos,el își dorea un copil si i-am “îndeplinit dorința”,avem o fetiță de un an și cinci luni,totul a fost frumos până am nascut..după ce am nascut s-a schimbat total a început să mă lovească,ne certam foarte des și foarte tare de foarte multe ori am vrut să ne despărțim,plecam mă intorceam.. îl iertam ne impăcam era totul frumos câteva zile după iară nu îi convenea ceva era foarte gelos își făcea povești în cap..Am sperat că se va schimba dar nu..acum iară ne-am certat era totul frumos si a început cu altceva nu îi convine nimic ..îl iubesc dar nu vreau sa trăiesc toată viața asa..da-ti un sfat ce sa fac sa raman alături de el poate se va schimba sau să merg pe drumul meu?

Buna! Inteleg ca de-alungul relatiei, ai facut destule de dragul partenerului tau, pare ca acest lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste copilul vostru…”el si-a dorit” si “i-ai indeplinit dorinta”, cu toate ca tu poate nu erai pregatita pentru asta sau iti doreai altceva. Cum s-a purtat el pe perioada cat ai fost insarcinata? Care au fost motivele de cearta ulterioare care au dus la abuz? Spui ca ai sperat ca se va schimba si iata ca de fiecare data se repeta acelasi ciclu…cateva zile e totul bine, apoi apare o noua problema, un nou motiv de cearta si reactii la scenarii probabil ireale. O posibilitate ar fi sa incercati o terapie de cuplu deoarece gelozia de care amintesti trebuie tratata daca e sa se schimbe ceva. Daca el nu este de acord, sau nu se poate, ma gandesc ca va trebui sa iei o decizie in ceea ce priveste viitorul tau si al fetitei. Curaj!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18927 raspunsuri primite pentru 4005 intrebari
(in categoria actuala: 4224 raspunsuri primite pentru 868 intrebari)