Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Durata actului sexual e foarte scurta, prietenul meu ejaculeaza in maximum 3 minute de la penetrare.

Terapeuti RO 6:33pm Oct 6
Mesaj anonim:Durata actului sexual e ff scurta, prietenul meu ejaculeaza in max 3 min de la penetrare. La piholog refuza sa mearga, imi puteti recomanda articole/ carti pe aceasta tema? Multumesc


Cristiana Alexandra Levitchi 7:33pm Oct 6
Sexualitatea este strins legata de foarte multe ori de tot ce se intimpla in cuplu cu ambii parteneri. Posibil prietenul are anxietate de performanta – rec relaxare din partea ambilor parteneri. Orientalii nu se centreaza pe performanta in actul sexual ci pe producerea placerii – carti Mantak Chia http://www.anticariat-esoteric.ro/index.php?main_page=index&cPath=69_97

Manea Filomena 11:14pm Oct 6
Exista un remediu, garantat.Contacteaza-ma.

Catalin Lazar 11:12am Oct 7
Stimata doamna Manea Filomena, daca aveti ceva de spus, spuneti! Cum garantati “remediul”? In ce consta garantia, ce se intampla in caz ca nu functioneaza? Returnati banii?

Cozma Ioan 11:52am Oct 7
:) ))))

Ioana Bobocea 7:08am Oct 10
Probleme sexuale rezolvate ,ROG TEL.0744300432

Terapeuti RO 7:13am Oct 10
Doamna Ioana Bobocea, va rugam (din nou) sa nu mai folositi aceasta pagina doar in scopul promovarii dvs. Dati detalii si nu garantati “probleme rezolvate”.

Yumeiho Bucuresti 2:57pm Oct 11
Multi “terapeuti” GARANTEAZA… mai oameni buni … oamenii nu sunt produse electrocasnice … NU ii puteti “repara” si dupa le eliberati certificate de garantie … in actul terapeutic NU puteti garanta ca ‘rezolvati” problema X … a trata nu este acelasi lucru cu “a vindeca” .. asta e parerea unui terapeut … sper ca nu am lezat pe nimeni :)

Ovidiu Telegescu 5:29am Oct 12
sa oferi garantii pfara a evalua corect sau a merge la cauza e ca si cum as lua algocalmin si caria ar disparea odata cu ingerarea acestuia.

Manea Filomena 2:44pm Oct 13
Cand spun,,garantat”‘stiu ce vorbesc, chiar daca suntem UNICAT. Eu doar recomand, nu tratez eu , pentru a face pe cineva dependent de mine.Sunt foarte putini oameni care stiu despre ce e vorba.Foarte putini.Nu vreau acum si aici sa spun despre ce este vorba. Importat de stiut este faptul ca ,,lucreaza la cauza, pe celula.”‘ Cine este interesat,…ne auzim la telefon si ne putem intalni pentru mai multe informatii.

Catalin Lazar 2:47pm Oct 13
“lucreaza pe celula” :P

Yumeiho Bucuresti 3:21pm Oct 13
“Sunt foarte putini oameni care stiu despre ce e vorba.Foarte putini.” …stau si ma intreb …. de ce nu m-am facut strungar? … sau fierar-betonist? (am tot respectul pentru strungari si fierari-betonisti atata timp cat isi fac meseria … nu ma intelegeti gresit)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita