consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa ce fac sex cu iubitul meu simt nevoia sa ma masturbez, desi el isi face foarte bine treaba. Fac acest lucru uneori dimineata, cand ma trezesc, seara, noaptea, cand nu pot dormi…

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Salutare! Am si eu o problema. Dupa ce fac sex cu iubitul meu,simt nevoia dupa sex sa ma masturbez,desibel isi face foarte bine treaba. Am momente in care dimineata cand ma trezesc,sa ma masturbez,sau seara,la fel,uneori cand ma trezesc peste noapte,de nu pot dormi,de asemeni simt nevoia sa ma masturbez. De ce? Ce se intampla? Vreau sa ma abtin de multe ori dar nu pot,simt nevoia sa simt acea placere. Ajutati.ma va, rog!

Pot fi mai multe cauze la mijloc. Va recomand sa apelati la psiholog pentru a descoperi motivul. Curaj!
 1
Bună. Ce simţi că primeşti atunci când te masturbezi? Când anume, în trecut, poate chiar în copilărie, recurgeai la acest obicei? Ce se întâmpla înainte de a simţi nevoia de masturbare? Cum te simţeai?
 2
Masturbarea e problematica odata ce devine mai frecventa sau mai placuta decat interactiunea intima cu persoana de langa tine. Cand masturbarea devine un obicei ce consuma multe resurse…cand persoana ajunge sa nu mai simta nevoia de interactiona si emotional cu persoana de langa el/ea…cand persoana consuma compulsiv, cu preponderenta materiale pornografice, e cazul sa se apeleze la sexolog. In cabinetul de psihosexologie sunt disponibile teste specifice ce evalueaza cat de problematic este acest obicei.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed