consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita de doi ani, iar de cateva zile am tot felul de ganduri negre referitoare la ea. Mi-e teama sa nu pateasca ceva. Nu stiu cum sa fac sa-mi scot aceste ganduri din minte.

Terapeuti.ro 6:18am May 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,am o problema destul de grava, zic eu.am o fetita de doi pe care o iubesc din tot sufletul.problema mea e ca de cateva zile am tot felul de ganduri negre referitoare la fetita.mi-e teama sa nu pateasca ceva.nu stiu cum si ce sa fac sa-mi scot aceste ganduri din minte pentru ca nu mai am liniste deloc.am nevoie de ajutor va rog mult.

Botezat-Antonescu Radu 6:25am May 18
luati legatura cu un psihoterapeut si dezbateti aceasta frica macar cateva sedinte… este de analizat si lucrat insa se poate rezolva! Succes!

Doina Zamfirescu 7:00am May 18
Cautati sa aflati- indrumata de un terapeut- care este cauza acestor ganduri. Este important atat pentru dvs. cat si pentru copil.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed