consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am varsta de 23 de ani, la fel si prietena mea. Am incercat sa avem o relatie intima, dar ea este virgina si imi spune ca nu este pregatita.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua, am si eu o problema mai complicata. Am varsta de 23 de ani, lafel si prietena mea, la 6 luni de cand ne-am cunoscut am incercat sa avem o relatie intima avand in vedere ca este virgina, si nu s-a intamplat, a durut-o cand am incercat si atunci s-a suparat pe mine si nu s-a mai intamplat, de atunci ne-am tot certat pe acest subiect caci eu imi doresc sa se intample si ea ori se supara pe mine ori imi spune ca nu este pregatita si imi gasesti multe multe scuze, una din ele fiind ca se gandeste cum a foat atunci nu nu mai vrea, ce pot sa fac in aceasta situatie? Imi doresc sa am o relatie intima cu ea pentru ca tin mult la ea si am nevoie de asta si nu vreau sa o insel, ce pot face sa o fac sa vrea? Trebuie sa precizez ca de-a lungul relatiei am mai incercat, dar de fiecare data se speria chiar daca era excitata si se incorda sau refuza si nu am putut.

Preludiu ati avut? Este un pas foarte important inainte de a avea loc actul sexual in sine….Nu o poti obliga sa aveti contact intim..mai ales ca e virgina si prima data a durut a speriat.o putin aceasta experienta
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed